|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους! εχω ενα ενυδρειο 54 λιτρων(μικτα) με κρυπτοκορινες βαλισνεριες και σεσιφλορες και θελω να βαλω ή μια grolux Τ8 15 watt ή μια grolux T8 14 watt και μια aquastar T8 14 watt. Ποια απο τις δυο ειναι η καλυτερη επιλογη;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν τελικα βαλω 2 Τ8 15W και η μια ειναι η flora-glo της hagen με ποια να την συνδιασω; Με την life-glo την power-glo ή την sun-glo
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω σε 125 full φυτεμενο με co2 υποστρωμα κλπ ειχα 1 daylight 1 nature και 1 flora και τα φυτα αναπτυσοταν σωστα και ολα καλα!!Σημερα ομως το πρωι τις αλλαξα ολες με γκρολουξ και τωρα που γυρισα το ενυδρειο δεν φαινεται απο το pearling (φωτοσυνθεση)
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω grolux και aquatek ή μονο grolux ηθελα αλλα δεν βρισκω πουθενα. οποτε ειπα να παω σε hagen που βρισκω πιο ευκολα. Αν βεβαια βρω καπου grolux ακομα καλυτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι λαμπες παιρνει το φωτιστικο σου εννοω διαστασεις;
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο ειναι 54 λιτρα δηλαδη 60Χ30. Ομως για να κλεινει το καπακι η λαμπα μαζι με τα ακροφυσια πρεπει να ειναι μεχρι 52 ποντους. Οποτε παμε σε Τ8 15W
|
|
||||
|
||||
![]()
ή καποια Τ5 (ιδιο μεγεθος περισσοτερα watt)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
Φωτισμός | Malawi Lover | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 13-10-12 10:50 |
To πρωτο μου φυτεμενο 80 λιτρων | klipitiklopos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 26-06-11 20:50 |
Παρουσιαση 300 λιτρων φυτεμενο | kanarini | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 30-09-08 14:09 |
Φωτισμός | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 10-09-07 23:53 |