|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οπως αναφερω θελω να παρω ενα ενυδρειο με διαστασεις 80*35*45(μ π υ) και εχω ενα επιπλο με διαστασεις 85*34 (μ π) πιστευεται θα εχω προβλημα; μεγαλωνουν οι πιθανοτητες να ξεκωλησει κανα τζαμι;;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω κανενας να σου εγγυηθει το αποτελεσμα το σωστο ειναι να παταει ο πατος ομοιομορφα κοψε λοιπον ενα ξυλο ακομα στις διαστασεις σου και βαλτο προσθετο στο υπαρχον για να κοιμασαι ησυχος φιλε μου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
. .
|
||||
|
||||
![]()
+1000
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικο κοψε ενα κομματι ξυλο στις διαστασεις που σου ταιριαζουν και βαλτο πανω στο επιπλο που εχεις. ειναι η πιο γρηγορη και φθηνη λυση και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου τεριαζει πολυ καλυτερα αυτο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προσεχε μονο με τις καρατιες μην σπασεις και το αλλο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ο Στελιος πιο πανω σου ειπε κατι διαφορετικο που δεν σου ταιριαζε?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δικιο εχεις απλα οταν διαβασα του Στελιου καταλαβα να παρω ενα ξυλο 2 εκατοστα πχ και να το βαλω ορθιο απο την πισω πλευρα και να καλυψω ετσι το ενα εκατοστο δεν το καταλαβα εξ αρχης..... σορυ
|
|
||||
|
||||
![]()
αν τα περιμετρικά τζάμια πατάνε πάνω στον πάτο δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. βάλε το ενυδρείο πάνω μοίρασε τις όποιες διαφορές μπροστά και πίσω και κοιμήσου ήσυχα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|