Μικροτερο επιπλο κατα 1 εκατοστο
:confused::confused::confused::confused:
οπως αναφερω θελω να παρω ενα ενυδρειο με διαστασεις 80*35*45(μ π υ) και εχω ενα επιπλο με διαστασεις 85*34 (μ π) πιστευεται θα εχω προβλημα; μεγαλωνουν οι πιθανοτητες να ξεκωλησει κανα τζαμι;;;;; |
δεν νομιζω κανενας να σου εγγυηθει το αποτελεσμα το σωστο ειναι να παταει ο πατος ομοιομορφα κοψε λοιπον ενα ξυλο ακομα στις διαστασεις σου και βαλτο προσθετο στο υπαρχον για να κοιμασαι ησυχος φιλε μου.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
. . |
+1000
|
Νικο κοψε ενα κομματι ξυλο στις διαστασεις που σου ταιριαζουν και βαλτο πανω στο επιπλο που εχεις. ειναι η πιο γρηγορη και φθηνη λυση και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
|
Μου τεριαζει πολυ καλυτερα αυτο :D α ρε χρηστο εισαι μυαλο δεν μου ειχε κοψει καν!!!!! παω να δω τσακι τσαν :smt041
|
προσεχε μονο με τις καρατιες μην σπασεις και το αλλο ενυδρειο.
|
Παράθεση:
|
Δικιο εχεις απλα οταν διαβασα του Στελιου καταλαβα να παρω ενα ξυλο 2 εκατοστα πχ και να το βαλω ορθιο απο την πισω πλευρα και να καλυψω ετσι το ενα εκατοστο δεν το καταλαβα εξ αρχης..... σορυ
|
αν τα περιμετρικά τζάμια πατάνε πάνω στον πάτο δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. βάλε το ενυδρείο πάνω μοίρασε τις όποιες διαφορές μπροστά και πίσω και κοιμήσου ήσυχα.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board