|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας
Έχω ένα ενυδρείο 28 λύτρα (48*20*30)τι ψαριά μπορώ να βάλω και ποσά περίπου; Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' μπορώ να βάλω ή ποια άλλα φυτά μου προτείνεται να βάλω; Ευχαριστώ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε 28 λιτραα...λιγο δυσκολο να βαλεις ψαρι..! Μονο "μονομάχο" (beta fish) μπορεις να βαλεις κι αυτο με επιφύλαξη! Αλλαα...μπορεις να το κανεις ενα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ γαριδαδικο με το καταλληλο διαβασμα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω βάλει 3 Guppy τα 2 θηλυκά.Από φυτά Vallisneria red και 3 ριζες κερατόφυλλο τα οποία έχουν αρχίσει και μαραίνονται μια βδομάδα είναι που τα έχω βάλει.Γιατί γίνετε αυτό;Στο ενυδρείο υπάρχει μονό χαλίκι και χθες τους έβαλα Sera flopeplus.Θα έπρεπε να τους βάλω και sera florena;
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα guppy ΔΕΝ μπένουν σε αυτα τα λιτρα! Σε 60+ λιτρα τουλαχιστον! Οπως ειπα 28 λιτρα ειναι καλα για γαριδαδικο...!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ο petshopas μου είπε ότι μπορώ να βάλω και αλλά ψαριά και διαφορετικού είδους.Και γιατί δεν μπαίνουν αφού είναι μικρόσωμα ψαριά;
|
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν ρωταμε τον πετ σοπα "τι ψαρια να βαλω?"! ΟΤΙ και να σου πει ψεμα θα ειναι! Αυτοι το μονο που θελουν ειναι να πουλησουν ! Χεστ***καν αν σου πεθανουν τα ψαρακια!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν κάνουν για τον απλούστατο λογο οτι τα λίτρα ειναι λιγα αρα ασταθείς παράμετροι νερού (ειδικα για κάποιον αρχάριο) + του οτι αυτα τα ψαρακια στη φύση ζουν σε αρκετα κυβικα νερο...το μικρο μεγεθος(αυτων και αλλων ψαριών) δεν σημαίνει οτι νιωθουν ανετα και σε μικρα ενυδρεια ! |
|
||||
|
||||
![]()
τι φυτα εχεις..το φίλτρο σου ειναι στρωμένο/.?? θερμοκρασία?...φωτισμός?..τι και ποσες ωρες...τα γκάπυ σου πρέπει να τα αποχωριστείς...εκτός του οτι ειναι λίγα τα λίτρα,αν αρχίσουν να γεννάνε θα εχεις πρόβλημα...μπορείς σε αυτα τα λίτρα να βάλλεις εναν μονομάχο και κανένα σαλιγκάρι (πχ zebra snail) ή να κάνεις υπομονή να στρώσει ο βυθός και να βάλλεις γαριδουλες !
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |