![]() |
#1 |
βοηθεια για αγορα τεστ!
![]() Αξιολόγηση:
![]() θα ηθελα μια βοηθεια οσον αφορα την αγορα τεστ για ph και αμμωνια.υπαρχει μια πληθωρα στην αγορα που με εχει μπερδεψει και καθοτι τα οικονομικα μου ειναι ασχημα θα ηθελα να παρω κατι καλο αν γινεται και οικονομικο!
![]() |
|
Εμφανίσεις: 6556
|
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην θα πρεπει να παρεις τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τεστ και μετα τα λιγοτερο απαραιτητα αλλα σημαντικα τεστ. Οποτε αφου εχεις οικονομικο θεμα πρεπει να αρχισεις οπωσδηποτε με
νιτρικα νιτρωδη αμμωνια επειτα μπορεις να παρεις για pH και σληροτητες (αναλογα τα ψαρια μιας και για πολλα ειναι σχεδον αχρειαστο) Θα προτιμησεις ΥΓΡΑ τεστ γνωστης μαρκας και τιποτα αλλο. Σου προτεινω της ΑΠΙ. Εχουν καποια μαγαζια κουτι με ολα τα τεστ που χρειαζεσαι (νιτρικα, νιτρωδη, αμμωνια, πεΧΑ) με 40 ευρω μονο. Και λεω μονο γιατι 22 ευρω κανει μονο της αμμωνιας κτλ |
|
||||
|
||||
![]()
Βαγγελη μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω το συγκεκριμενο πακετο με τα τεστ γιατι ψαχνω να παρω και εγω;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψάξε στο eBay έχω πάρει τεστ της API όλο το σετ με μεταφορικά 33¤ περίπου
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω.
Εσεις εχετε παρει απο ebay; πως εισασταν σιγουροι για την ημερομηνια ληξης τους; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι σίγουρα αξιόπιστο ως μαγαζί και σου έρχεται με 3 ¤ μεταφορικά και λήγουν το 2017. Πριν μια εβδομάδα τα αγόρασα από εκεί. |
|
|||
|
|||
![]()
petcumulus το πηρα. ebay δεν εμπιστευομαι με τιποτα
|
|
||||
|
||||
![]()
εεεεε τιποτα!! μην εισαι υπερβολικος!
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειμαι υπερβολικος. Την προσωπικη μου αποψη λεω. Απο ebay θα αγοραζα μονο κατι που ΔΕΝ μπορω να τον βρω στην χωρα που βρισκομαι απο μαγαζι η αν η διαφορα τιμης αξιζε τον κοπο και το ρισκο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ε δλδ ολοι πια σου φερθηκαν μπαμπεσικα? σκατουλακια που εδω εχουν διπλασιες τιμες αξιζει να τα παιρνεις απο εξω....μεχρι να συμμορφωθούν εδω και παψουν να μας κλεβουν....
|
|||
|
|||
![]()
κανεις δεν μου εχει φερθει μπαμπεσικα. Δεν εχω καν αγορασει κατι απο εκει γιατι δεν εχει χρειαστει. Κατι βιβλια με μαζικη παραγγελεια κι αυτο ηταν. Κοιτα, Αν κατι εδω κανει 10 ευρω κι εκει 3, δεν θα μπω στον κοπο, αλλα αν εδω κανει 100 κι εκει 30, ε ναι θα μπω
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ πήρα ΑΡΙ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
από e-bay από petcumulus ------------------------- Στα Μαθηματικά δεν πρέπει να ήσουν καλός... οι αναλογίες στις τιμές που γράφεις είναι ΙΔΙΕΣ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Butterfly : 31-08-12 στις 18:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2) ναι οι αναλογιες ειναι οι ιδιες αλλα στο ενα γλιτωνεις 7 ευρω και στο αλλο 70.... ποτε και ουτε προκειται! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε βαγγελη εισαι πολυ προκατειλημενος και δεν ξερω τον λογο....
εγω απο ebay ψωνιζω συνεχεια χωρις κανενα προβλημα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι και ο χρονος παραδοσης. Απο το ebay οτι εχω παρει το περιμενα 15 μερες το λιγοτερο ενω απο το petcumulus ο φιλος μας θα το εχει την επομενη μερα.
Να το ειχε 50 ή 60 ευρω φυσικα και η αναμονη αξιζει. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΥΓ. Δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο κατάστημα, μπορεί να ήταν κάποιο άλλο. |
|
|||
|
|||
![]()
κι εγω απο το petcumulus τα ειχα σε 3 μερες. Καμια σχεση με ebay και ειμαι και Αθηνα. Και μπορεις να το βρεις και σε πετ σοπ. Ας πουμε τα αντιχλωρια τα εχει πιο ακριβα απο τα πετ σοπ που παω. Οποτε εχει να κανει με το ποσο μπορει να περιμενει καποιος και τα χρηματα που κερδιζει.
Στο κατω κατω, θελω να δω τι θα κανετε αν σας ερθουν απο το ebay, ανοιγμενα, ληγμενα η λαθος |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ Κατερίνη μένω και μου ήρθε την επόμενη μέρα με ACS. Με την ίδια courier στέλνει σε όλη την Ελλάδα οπότε ο χρόνος παράδοσης θα είναι ό ίδιος παντού. Και επίσης τα 3¤ μεταφορικά ισχύουν για όλους μέχρι κάποια κιλά.
Υπόψιν ότι από ebay ψωνίζω συνέχεια και τους έχω εμπιστοσύνη. Μέχρι τώρα σε πάνω από 40 αγορές ήταν όλα ακριβώς αυτό που παρήγγειλα και σε άριστη συσκευασία. Τελευταίο απόκτημα ο STC-1000 μόλις χθες. Συνήθως από Αγγλία και γενικώς Ευρώπη κάνει 1 εβδομάδα. Από Κίνα σίγουρα τρεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα και να γινει μιλας με τον πωλητη και σου στελνει αλλα... |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιώ e-bay πάνω απο 2 χρόνια, για μεγάλο ποσοστό των αγορών μου.. Στο 90% των αγορών μου δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και στο 10% πήρα τα λεφτά μου πίσω..
Έχω πάρει και τέστ απο ε-μπει, ακόμα και φυτά, και ήρθαν μια χαρά.. Το συγκεκριμένο λίνκ που δώσατε, τα τεστ είναι απο αγγλία σε 1βδομάδα θα είναι στην πόρτα σου..
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα υπαρκτος κινδυνος δεν υπαρχει, και μπορεις βεβαια να δεις και τις κριτικες για τον καθε πωλητη και τη βαθμολογια του (αν και οι οποιες αρνητικες συνηθως εχουν να κανουν με το χρονο παραδοσης), αλλα το γνωστο προβλημα με το χρονο αναμονης ειναι κατι αποτρεπτικο μερικες φορες.
Σε περιπτωσεις που κανουμε καβατζες δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα να περιμενουμε 10-15 μερες, τωρα αν ειμαστε της τελευταιας στιγμης... ειναι προβλημα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, αν δεν μιλαμε για κανενα φαρμακο η κατι επειγον νομιζω τουλαχιστο οσον αφορα τροφες και αναλωσιμα ειναι πολυ ευκολο ο καθε ενας να κανει το κουμαντο του και να μην περιμενει να ξεμεινει, και στην τελικη μια φορα θυμαμαι να μου εχει τελειωσει τροφη, τις υπολοιπες τις εχω πεταξει μισογεματες, αλλα σε αυτη την περιπτωση βεβαια συμφερει μια μαζικη αγορα απο τον ιδιο πωλητη (πχ 5- ειδη μαζι) οχι βεβαια κατι μεμονωμενο γιατι υπαρχουν και τα μεταφορικα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σωστοοοός ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια καλημερα επανερχομαι και ηθελα να ρωτησω τεστ της api που μπορω να βρω σε καλη τιμη στην αθηνα;αν δεν μπορειτε να το πειτε δημοσια το μαγαζι παρακαλω στειλτε πμ.σας ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το χόμπι, πάρε κάτι που θα σου κρατήσεις καιρό
Εγώ προσωπικά αγοράζω από ebay εδώ και πάρα πολλά χρόνια και εκτός από μία περίπτωση, δεν υπήρξε κανένα άλλο πρόβλημα Ειδικά σε προϊόντα τα οποία δεν λήγουν άμεσα και δεν τα βιάζεσαι να τα πάρεις, οι καλοί sellers του ebay...συμφέρουν! Και δεν αναφέρομαι μόνο στα ενυδρειακά αλλά σε πολλά άλλα Παράδειγμα : Φίλτρο ψυγείου LG, ο Ελληνάρας μου το πούλησε 80 ευρώ το ένα και στο ebay το ίδιο ακριβώς φίλτρο το παίρνω με 60 ευρω τα δυο!!!!! Θα σου πρότεινα το παρακάτω, αλλά δεν ξέρω πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις http://www.ebay.com/itm/API-Freshwat...ht_1457wt_1043 Να υπολογίζεις περίπου 36 αγγλικές λίρες
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aγορα υγρου τεστ ph προβλημα | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 08-02-11 03:08 |
βοηθεια για τεστ | rookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 19:08 |
βοηθεια αναγνωσης τεστ | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 11-02-07 15:28 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑ ΤΕΣΤ Ν03 | stratosgeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-01-05 09:03 |