|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα ενυδρείο 30 λίτρων που δυστυχώς πρώτα το αγόρασα και μετά άρχισα να ψάχνω. Βλέποντας λοιπόν ότι δεν είναι "καλό" για αυτό που ήθελα να κάνω άρχισα να σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλή λύση να φτιάξω ένα μεγαλύτερο μόνος μου.
Έχω σκεφτεί λοιπόν το εξής... Μήκος:45, Πλάτος 40, Ύψος 43 (Δυστυχώς λόγο χώρου δεν γίνετε να φτιάξω κάτι "πιο ορθογώνιο"). Επίσης σκεφτόμουν να φτιάξω και μια βάση από κόντρα πλακέ θαλάσσης που να κάθονται πάνω τα τζάμια και να τα "αγκαλιάζει" που θα είναι 45*40 με πηχάκια γύρω-γύρω ύψους 7 εκατοστών που θα κολληθούν-καρφωθούν στο εξωτερικό του κεντρικού ξύλου. Όσον αφορά τα τζαμιά σκεφτόμουν των 6mm μετά από όσα έχω διαβάσει ως τώρα.(Χωρίς κόντρες) Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας στο όλο εγχείρημα. Έχω ξεχάσει κάτι? Μήπως πρέπει να αλλάξω το πάχος τον τζαμιών? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις για μικρο ενυδρείο | Stefanos91 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 14-06-12 00:03 |
καθαρισμό βυθου σε μικρο ενυδρείο & java moss | vaggstef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 09-11-11 14:50 |
Μικρο ενυδρείο | paraskevi_gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 08-01-09 21:58 |