|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
#1 |
Θόρυβος από την ανάδευση του νερού
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα παιδιά, βρίσκομαι ακόμα στη διαδικασία του στρωσίματος του ενυδρείου μου με αμμωνία (3η εβδομάδα). Η έξοδος του νερού από την αντλία είναι 2-3 cm ψηλότερα από την επιφάνεια του νερού και η ανάδευση προκαλεί θόρυβο τρεχούμενου νερού. Εμένα προσωπικά ο θόρυβος αυτός με ξεκουράζει, αλλά η γυναίκα μου κοντεύει να τρελλαθεί!
![]() Υπάρχει τρόπος να συνεχίσει η οξυγόνωση του νερού χωρίς την ανάδευση της αντλίας? Χρειάζομαι αεραντλία για πιο "ήσυχο" ενυδρείο? |
|
Εμφανίσεις: 2221
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα δε χρειάζεται να είναι πάνω από την επιφάνεια του νερού! Από κάτω και απλά να κάνει ένα κυμματισμό η επιφάνεια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Επίσης, στα smilies εδώ πρέπει να βάλετε και κάποιο που να σημαίνει "πετάω αετό". Ευχαριστώ φίλε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μεταξύ μας κι εγώ θα σε χώριζα! ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θόρυβος απο φιλτρο JBL | DJman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 15-02-12 14:36 |
Θόρυβος από το φίλτρο | mac32 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-07-11 13:36 |
θόρυβος | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-12-08 20:27 |
θόρυβος σε φίλτρο. | KOKOBAS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 26-05-08 18:11 |
θόρυβος απο σκίμερ | thalasinos | Φίλτρανση | 5 | 26-03-04 20:30 |