|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το μεσημέρι είδα γύρω στα 50 αυγά από τα κορρυ μου κολλημένα στο φίλτρο , επίσης εμφανίζονται κ άλλα σε διάφορα μέρη του ενυδρείου !
Μαζί με τα κόρρυ έχω κ 10 νεον τετρα κ υποψιάζομαι πωε τρώνε τα αυγά ..... Μιάς κ είμαι αρχάριος έχω αγχωθεί κ θα ήθελα πολύ να επιζήσουν μερικά . Έχω κάποιες απορειές όποιος πιστός να βοηθήσει .. 1. Να μεταφέρω τα αυγά σε ένα ενυδρείο 20 λτ που έχω αποκλειστικά κ μόνο για τα αυγά ? 2. Να τα μαζέψω κ να τα αφήσω μέσα σε μια γεννίστρα στο ενυδρείο με αεραντλία ? 3. Τα νέον μου τρώνε τα αυγά ? 4. Να ρίξω κάποιο υγρό για προστασία των αυγών από μύκητες ? ( έχω διαβάσει οτι αλλού έκανε δουλειά κ αλλού προκάλεσε το θάνατο ) 5. Τα αλμπίνος με τα κανονικά aeneus υβριδίζουν ? 6. Πότε θα σταματήσουν να γεννάνε αυγά ? ( άρχισαν σήμερα το μεσημέρι ) εξοπλισμός υπάρχει κ μπορώ να κάνω ότι μου προτείνεται ( αεραντλία - φίλτρο μικρό - γεννίστρα - μικρό ενυδρείο - αερόπετρες διάφορα μεγέθη - φυτά που δεν χρειάζονται υπόστρωμα - πλαστικά δοχεία μεταφοράς ψαριών ) επίσης έχω κ ένα 100 λτ που τρέχει μόνο του εδώ κ 4 μήνες να βάλω τα αυγά εκεί ? επίσης πόσες μέρες κάνουν να εκκολαφθούν τα αυγά ? είναι απορίες που προέκυψαν μετά από διάβασμα όλων των σχετικών άρθων παίδες βοήθειεαααααααααααα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα | Grigoris13 | Tanganyika | 3 | 10-02-12 15:39 |
SOS ΓΕΝΝΑ!!!!!!!! | manos_samos | Ζωοτόκα | 13 | 20-08-10 14:55 |
ΓΕΝΝΑ!!! | Geovai | Ζωοτόκα | 8 | 08-08-10 13:51 |
γεννα | andreas213 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 11-08-09 23:29 |
1η γεννα | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 7 | 09-09-07 00:45 |