|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά οι συμβουλές σας έπιασαν τόπο(Κλεόβουλος,panos-alex/polis κ.α).
Στήνω το καινούριο μου ενυδρείο 165 λιτρων για αφρικανικό malawi και θα ήθελα την άποψή σας. Έχω βάλει το προηγούμενο φίλτρο(είναι στρωμένο), έχω στρώσει με χαλαζιακή άμμος και νερό.Δουλεύει μία μέρα.Ξέπλυνα την χαλαζιακή άμμο 3-4 φορές μέχρι να φύγει η γκριζίλα και την τοποθέτησα.Στην αρχ'η το νερό ήταν θολό(όχι πολύ) αλλά μετά(την δεύτερη μέρα) έχει σχεδόν γίνει κρυστάλινο.Ακόμα δεν έχω κάνει test γιατί περιμένω να βάλλω και τις πέτρες. Οι πέτρες είναι στις φωτό( δύο είδη) ποιές θα είναι καλύτερα ?(Εγ'ω λέω η καφέ) Απο ψάρια :Μόλις στρώσει σκέφτομαι για 1 gold pleco(δεν γίνονται όσο οι άλλοι plecos) και 4 pseudotropheus saulosi(ένα αρσ τρία θηλ). |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο αφρικανικό, Την γνώμη σας, και κάποιες απορίες | raeziel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 07-03-11 00:28 |
Καινούριο ενυδρείο | shalis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 30-06-10 17:19 |
Καινούριο Group! | frits | Greek Aquarist's Boards | 3 | 02-04-10 15:59 |
Καινούριο σπίτι | chemical mac | Bettas | 7 | 28-08-08 15:12 |