|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παράλληλα με τον ενθουσιασμό μου για την αναπαραγωγή των Gasteropelecus maculatus έχω και μεγάλη χαρά γιατί στην ίδια 400λιτρη ζούγκλα αναπαράγονται επιτυχώς και οι Caridina Cantonensis Bee γαριδούλες μου…
Σήμερα λοιπόν ανακάλυψα και ένα μικρό με τη μετάλλαξη Black Tiger, κατά τα φαινόμενα τουλάχιστον, γιατί είναι ακόμη 3-4 χιλιοστά.. Δυστυχώς δεν έχω τα μέσα για καλύτερες φωτογραφίες…
|
||||
|
||||
![]()
PERFECT....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο ! να σου ζησει !
Μεταλλαξη ειναι. Και σπανια μαλιστα. Το χρωμα ειναι μπλε σκουρο και οχι μαυρο. Δεν εχει σχεση με Τiger (δεν εχει καν εμφανεις ραβδωσεις). Να σου ζησει και κρατα μας ενημερους , τι μορφη και χρωμα θα παρει μεγαλωνωντας. |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως πολυ ωραια μεταλαξη!
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω και εδώ μια μικρή ενημέρωση...
![]() Τα μεταλλαγμένα γαριδάκια είναι τελικά δύο, κατά τα φαινόμενα διαφορετικού φύλου και μεγαλωνουν κανονικά...Το χρώμα είνα κατάμαυρο με ελάχιστο λευκό στην άκρη της ουράς... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια. Εχεις 2 ωραιοτατες Taiwan bee.
Κατα τυχη αναμειχθηκαν τα γονιδια που δινουν τις king kong. |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφες ειναι φιλε, να σου ζήσουν!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |