|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Στηνω ενα ενυδρειο 52 μικτων λιτρων και ειμαι ακομα στη φαση του στρωσιματος. Θα ηθελα να μου προτινετε ψαρακια που θα μπορουσα να φιλοξενησω οταν θα ειναι ετοιμο. Το ενυδρειο εχει 50 εκατοστα μηκος και καθαρα λιτρα ειναι περιπου 42. Το νερο εχει ph: 7,5 και το ενυδρειο θα ειναι φυτεμενο. Μεχρι στιγμης εχει 2 φυτα, μια καμπομπα καρολιαννα και μια ανουμπια νανα. Ειχα σκεφτει για γκαπυ που μαρεσουν να βαλω 4 ή 5 μονο αρσενικα για να μην εχω και γεννες αλλα θα ηθελα να μου προτινετε και αλλα που μπορω να τα βρω στην Ελλαδα και μπορουν να φιλοξενηθουν σε αυτο το ενυδρειο.
Ευχαριστω. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις | zapatas | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-11 10:24 |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
μεταχειρισμενο ενυδρειο! βοήθεια με φιλτρο και ψαρια παρακαλω.. | stred | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-01-10 22:27 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 04-06-07 11:17 |
προτασεις για ψαρια | thanky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-05-07 01:42 |