|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί φίλοι,
καλησπέρα! Έχω 70αρι ενυδρείο και θέλω να μαλακώσω το νερό μου..... Προσανατολίζομαι στην αγορά συσκευής ΑΟ, αλλά προς το παρόν δεν δύναμαι. Θα ήθελα να μαλακώσω όμως το νερό μου με απεσταγμένο.... Κάθε εβδομάδα αλλάζω το 30% (περίπου 19 λίτρα).... Σήμερα λέω να κάνω την αλλαγή και να χρησιμοποιήσω απεσταγμένο νερό.... Πόσα λίτρα να βάλω και με ποια αναλογία να τα χρησιμοποιήσω? Θέλω η αλλαγή να γίνει με ομαλό τρόπο (πτώση των τιμών)... Οι τιμές της βρύσης μου (και γενικότερα του ενυδρείου μου) είναι... ph: 7.6-8.0 NO2: 0 ΝΟ3: 5 ppm Kh: 6 Gh: 11 NH3/NH4+: 0 ppm Σας ευχαριστώ πολύ Γιάννης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μέτρηση Νερού Βρύσης... | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-09 22:53 |
ph νερού βρύσης | aspalax | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-05-08 12:21 |
Αναλογία νερού βρύσης με νερού R.O | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-03-07 07:54 |
Νερό βρύσης εναντίον νερού από Α/Ο | lasal | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 09-02-06 00:48 |
μετρήσεις νερού βρύσης | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-03 19:40 |