|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και απο εμένα. Θέλω την βοήθεια σας. Έχω ενα ενιδρύω 96 litra και έχω φτιάξη με φελιζολ < DOW> τεχνητά βράχια και το εχω πέραση με τσιμεντοχρωμα λευκό. Μετά το πέρασα με τσιμέντο οικοδομής και οταν στέγνωσε το έβαλα στο ενιδρύω για να πλιθί και άρχισε και ξεφλούδιζε το τσιμέντο απο πάνω του.Τι πρέπει να το περάσω τώρα?Μου είπανε να το περάσω με τσιμεντοχρωμα γκρι θα κάνω δουλειά??? Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα ήθελα μερικές συμβουλές | Oblisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 06-09-11 16:17 |
Θα ήθελα την γνώμη σας! | andreascrete | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-01-11 14:29 |
Θα ήθελα βοϊθεια με τιν κατασκευη για καπακι | Swtirakis95 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-09-09 13:42 |
ετοιμάζεται ενυδρείο μονομάχου, θα ήθελα συμβουλές για την ανούμπια. | Stathis.k | Bettas | 5 | 13-03-09 14:12 |
βοήθεια!!!! | tasinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 15-02-08 21:04 |