![]() |
#1 |
Κι άλλη ερώτηση!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Αφού λοιπόν διάβασα και ρώτησα, το έστησα το ενυδρειάκι μου. Έριξα και το PH μου και οι αρλεκίνοι μου χαίρονται. Έβαλα εξ'αρχής τα φυτάκια μου, όλες οι μετρήσεις ΟΚ. ¨Εκανα όμως κλασικό λάθος πρωτάρη. Ψικόκοκκο χαλικάκι πανω από το υπόστρωμα-πράσινο όμως γιατί νόμιζα ότι δείχνει ωραίο με τα φυτά. Έλα μου τώρα που μου κόλλησε να το κάνω να δείχνει πιο φυσικό, και δεν έχω δει πράσινο χαλίκι στη φύση. Βγαίνει τώρα, έστω σιγά σιγά ή θα χαλάσω τη βιολογία από ότι απελευθερωθεί από κάτω?
|
|
Εμφανίσεις: 4053
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις υποστρωμα απο κατω για τα φυτα ?
εχεις κορυντορας η γαριδες μεσα ?
|
|||
|
|||
![]()
Υπόστρωμα για φυτά ναι και έναν Ancistrus
|
|
||||
|
||||
![]()
θα σου ελεγα να το ξεστησεις ολο και να βγαλεις το χαλικι αλλα με το υποστρωμα δε ξερω τη μαρκα ειναι ? μερικα κανουν το ενυδρειο χαλια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα επεστρεφα νερο ψαρια-φυτα-φιλτρο θερμαντηρα και τελος. Αν δεν εφτανε το δοχειο για ολο το νερο θα προσθετα φρεσκο σαν να εκανα αλλαγη.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλά νομίζω ότι κάποια στιγμή διάβασα ότι αν ανακινήσουμε πολύ το υπόστρωμα/χαλίκι απελευθερώνονται βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο βυθό του ενυδρείου. Κάποια στιγμή που έσκαψα λίγο το χαλίκι για να τοποθετήσω ένα ξύλο, βγήκε μεγάλη θολούρα, κάτι σαν βρωμιά ή χώμα το οποίο βέβαια σε λίγο καθάρισε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κι άλλη ερώτηση! | maria1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 25-12-09 23:22 |
Για άλλη χρήση το ξεκίνησα και άλλα μου προέκυψαν | Lampiris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 27 | 17-03-09 04:48 |
Δύο θερμόμετρα άλλη θερμοκρασία. | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-06-08 02:46 |
κι' άλλη απώλεια .... γιατί ? | crazyio | Bettas | 1 | 08-10-05 12:17 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ... όχι άλλη απώλεια ! | crazyio | Bettas | 15 | 03-10-05 00:05 |