|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλοι..
Είχα γίνει μέλος παλιότερα θέλοντας να κάνω μια αρχή αλλά τα οικονομικά μου δεν με βοήθησαν και το ανέβαλα.. Πρόσφατα έκαναν δώρο στην κοπέλα μου ένα μικρό 10λιτρο ενυδρείο της dennerle (αν θυμάμαι καλά) και πήγαμε χθες στο ίδιο κατάστημα που είχε αγοραστεί να μας συμβουλέψουνε και να μας πούνε τι μπορούμε να βάλουμε μέσα. Εν ολίγοις και βάση αυτών που μας προτείνανε βάλαμε μέσα άμμο, δυο φυτά (το ένα σαν μικρή μπάλα και το δεύτερο σαν ξύλινη αψίδα με φυτά επάνω) και ένα χρυσόψαρο. Θυμήθηκα σήμερα το πρωί όμως το φορουμ και μπήκα να ξαναδιαβάσω γιατί με προβλημάτιζε το γεγονός του μεγέθους του ενυδρείου/γυάλας παρότι μας καθυσήχασαν χθες λέγοντας ότι μπορούμε να βάλουμε και δεύτερο χρυσόψαρο μέσα αλλά σε λίγες μέρες. Έχω πανικοβληθεί διαβάζοντας όμως γιατί φαντάζομαι ότι αυτή τη στιγμή το ψαράκι πιθανότατα υποφέρει. Τι να κάνω? Ευχαριιστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια για χρυσόψαρο! | aquaristas | Χρυσόψαρα | 2 | 04-01-10 00:45 |
Κάθετα ακίνητο στον πυθμένα. | mmarou | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 28-05-09 12:06 |
Προλαβαίνω να κάνω κάτι με το χρυσόψαρο? | Panos V. | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 9 | 25-03-08 15:56 |
χρυσόψαρο με μαύρα στίγματα..τι να κάνω? | Μαρία | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-04-06 15:20 |
Γεννητούρια πριν 30 λεπτά! Τι κάνω τώρα? | xatzargyros | Αναπαραγωγή | 4 | 05-03-05 22:59 |