![]() |
#1 |
ΨΑΡΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΖ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Εχει δει κανενας αυτο το ψαρακι πουθενα?
Chalceus macrolepidotus http://www.aquazone.gr/index.php?ind..._view&iden=748 Ας μου πει κι εμενα που...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι και ψαράκι φίλε μου, 25 εκατοστά γίνεται! Τότε τα νέον πως θα τα λέμε
![]() ![]() Πάντως περά απο το καλαμπούρι, στις περισσότερες φώτο που είδα στο διαδίκτυο δεν είναι ιδιαίτερα ροζ.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το εχω δει στο petshop water Inn στην Ερυθραια. Eίναι απίστευτο και ειναι όντως ροζ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο που ειναι το ψαρακι ρε παιδια ???
|
||||
|
||||
![]()
Νοτιου Αμερικης ειναι Χαρη,Αμαζονιος.
|
||||
|
||||
![]()
απο ποτε ο αμαζονιος ph 7 ???????
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS ψαρακι στα τελευταια του ! | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-07-10 00:03 |
Κατι εχει το ψαρακι μου!!! | cherry | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 09-03-10 18:25 |
μπλε ψαρακι | roulis | Reefsafe | 3 | 12-07-09 23:33 |
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΙCK | nik | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 21-03-08 08:55 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |