|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω αυτά τα δύο τεστ για νιτρικά, παίρνω νερό από τα ενυδρεία μου ακολουθώ ακριβώς τις οδηγίες ( εξάλλου έχουν τις ίδιες ) και δυστυχώς έχω διαφορετικά αποτελέσματα, το ένα μου δείχνει σε όλα τα ενυδρεία περίπου 5 mg/l ενώ το άλλο από 5 μέχρι και 80 mg/l
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετρα το νερο της βρυσης -ή νερο Α/Ο ή απιονισμενο που σιγουρα εχουν μηδενικα νιτρικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
H πλάκα είναι ότι τα ληγμένα έχουν την σωστή ένδειξη, γιατί οι ενδείξεις του ποικίλουν ενώ αυτό που δεν έχει λήξη έχει ίδια ένδειξη σε όλα τα ενυδρεία.
Θα κάνω και το τεστ του Αλέξανδρου και βλέπουμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Test : Υγρά Vs Sticks | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 49 | 18-02-10 15:24 |
Υγρό λίπασμα | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 13-10-08 14:26 |
Υγρά τεστ | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 14:11 |
Υγρά test μέτρησης CO2. | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-10-05 19:15 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |