|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 1,00*030*0,45 Όγκος: 120λ μεικτα Κατηγορία: Κοινωνικο Φυτά: echinodorus,leykokefalus και μερικα αλλα Ψάρια / ¶λλα είδη: ζευγαρι macropodus opercularis(paradise fish) 3 congo tetra kai 3 black widow tetra ..(τα τετρας θα παρουν ποδι σιγα σιγα και μολις βρω αναδοχη οικογενεια! ![]() Ασπονδυλα: 6 applesnails ,2 helena clea, διαφορα κωνοειδη Διακοσμητικά υλικά:3 πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: --- Φωτισμός: 30w ροζε φασμα Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα: Biobox2 με μακαρονι και υαλοβαμβακα Θερμοστάτης: 100w Λίπανση: seachem flourish (Το ξεκινησα τωρα...) Παροχή CO2: --- Παράμετροι: pH: 8.0 +- Γενική σκληρότητα (GH): --- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): --- Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): μια εβδομαδα χωρις αλλαγη και εχει 3,4 - 4.0 ![]() Αλλαγές νερού: εβδομαδιαια 30% Θερμοκρασία: 23,5 βαθμοι ¶λλες πληροφορίες: το ενυδρειο τρεχει 3 εβδομαδες Δεκτα οποιαδηποτε σχολεια για να γινουμε καλυτεροι ![]() Υ.Γ συγνωμη για τις φωτογραφιες ,δεν εχω φωτογραφικη και ειναι απο κινητο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλοριζικο φιλος μονο μια ερωτησουλα,
εισαι σιγουρος οτι το φιλτρο σου ειναι το biobox2? γιατι κι εγω αυτο εχω αλλα δεν μοιαζει.. |
|
||||
|
||||
![]()
xaxa sorry μπερδευτηκα... Blue wave 05 λεγεται...!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 120λ με 1 (!) labido ποιά η τύχη του;; | Geroskosmos | Malawi | 4 | 08-05-09 15:20 |
Νεο ενυδρειο 120λ ! | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 145 | 26-09-08 01:20 |
Το 120λ. ενυδρειο μου | AXEL | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 06-07-07 14:46 |