|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα μια καινούργια ρίζα αποτο Pet Shop .
Ηταν ενα αποφλιωμένο ξύλο (δεν ηξερε καν η κοπέλλα να μου πεί τι ήταν) και επειδη μου άρεσε την αγορασα . Την εχω βαλει 7-8 ημέρες στο νερο .. και την επλυνα με βραστό και πήγα να την τοποθετήσω στο ενυδρείο Δυστυχώς .. λόγω ανωσης .. επιπλεέι .. Τα 2 προηγούμενα ξυλα που ειχα παρει βυθιζόταν κανονικά .. . Γι αυτο και δεν ειχα δώσει σημασία .. Καμια ιδέα να την κρατήσω βυθιζόμενη ? (Εκτός απο την περίπτωση άγκυρας .. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως δεν ειναι για ενυδρειακη χρηση ?
|
|||
|
|||
![]()
αν ειναι μεγαλη ριζα μπορει να φαει και καμια 10αρια μερες να βουλιαξει μπορει και παραπανω...
δοκιμασε να την κρατησεις με μια δυο πετρουλες κατω να μουλιασει καλα... |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια ...
Την εχω στο νερό σχεδόν εβδομάδα .. και αυτη επιπλέει .. Δηλαδή πόσο να την αφήσω .. Μηνα ? Σε λεκάνη την εχω .. Αντε να την αφήσω μια εδβομάδα ακόμη ... ? Θα βουλιάξει .. η αδικα παιδεύομαι .. και θέλει αλλαγή ? Υ.Γ. Η λύση αγκυρας αποκλειετε .. !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως σου ειπαν παραπάνω καλύτερα να την κρατήσεις με πετρες κατω στο ενυδρείο σου γιατι μπορει να παρει πααρα πολυ καιρο να βουλιάξει..μπορει και μηνα και βαλε. Εκτος αν ειναι μικρη και εχεις την δυνατότητα να την βρασεις οπου με καποιες ωρες βρασιμο θα βουλιάξει κατευθείαν
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα με το ξύλο, μπορεί και να μη βουλιάξει ποτέ. Το λέω αυτό από προσωπική πείρα...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια ..
Συγνώμμη .. Πηγα και πηρα ρίζα .. την πληρωσα και 15 ευρω ενα κομάτι ξυλο ( που τόσο παει ο τόνος τα καυσόξυλα !!! ) από γνωστό σε ολους pet shop .. και μου λέτε ότι δεν βουλιάζει .. ? Ε τοτε τι πουλανε ενυδρειακά προιόντα... ? Αμα ειναι απλως ενα ξυλο .. το μαζευα και εγω απο ενα χωράφι !!!! Φιλε lucky13, η λύση της αγκυρας (δηλαδή πετρες κτλ ) αποκλειετε .. (και για λόγους αισθητικής) Δυνατότητα βρασίματος δεν εχω ... για μεγαλη ριζα μιλάμε ... βεβαια θα δοκιμάσω να την βαζω τμηματικά στην καρατσόλα γιατι δεν χωράει ολη ... Ευχομαι να μην αναγκαστώ να βαλω πετρες κτλ .. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα τη βαλεις σε μια λεκανη γεματη νερο.(να καλυπτεται η ρίζα)
Και θα την αφησεις μεχρι να τραξηξει πολυ υγρασια και να βυθιζεται. Υπολογισε 1-2 βδομάδες...αναλογα και τη ριζα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρίζα | supermanx | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 03-03-09 00:02 |
Ρίζα Mopani | panagiotis265 | Bettas | 7 | 24-06-08 14:23 |
Πρασινάδα για ρίζα | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 11-01-08 15:33 |
Ρίζα SUMATRA | aLaNi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-03-07 15:19 |