|
||||
|
||||
![]()
παιδια καλημερ!
ζητω βοηθεια απο πιο εμπειρους! ![]() σε λιγες μερες θα παρω το 1ο μου ενυδρειο! ![]() το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα θα το κανω γλυκου νερου θελω να το κανω φυτεμενο.....αλλα δεν θελω να βαζω co2.....οπωτε χρειαζομαι φυτα με μικρες απαατησεις... θελω να κανω ενα κοινονικο ενυδρειο...... μπορω να βαλω χρυσοψαρα με γλυφτη και 1 μονομαχο? τι επιλογες εχω? εχετε να μου προτεινετε καποια αλλα ωραια ωαρακια που να μπορουν να συζησουν??? τι υποστρομα να βαλω? αμμο? χαλικι? χοντροκοκη αμμο? θα με βοηθουσατε πραγματικα πολυ αν μου λυνατε αυτες τις αποριες..... εχω διαβασει τα αρθρα του φορουμ μας για το στρωσιμο του νεου ενυδρειου.....και πολλαααα αλλα αρθρα απο αλλα φορουμς.... αλλα μπερδευτικα..... ![]() ολες οι πληροφοριες δεκτες! ![]() σας ευχαρισω προκαταβολικα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καποιος απο υφαλμυρο??? | mixalis24 | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 11 | 31-01-09 15:25 |
Μπορεί καποιος να με βοηθήσει? | kpaulos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 16-01-09 20:05 |
ξερει καποιος???? | galisgsxr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-11-07 23:46 |
Durso Standpipes.To χει κανει καποιος? | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-05-06 08:08 |