|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα χρειάζονται για ένα ζευγάρι betas για να μην υπάρχουν προβλήματα??
Ή για ένα χαρέμι έναν με τρεις θυλικιές (Αν αυτό βελτιώνει κάπως τα πράγματα?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασες αυτο?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Απ' όσο ξέρω ο chemical mac έχει κάνει κάτι παρόμοιο, αλλά με betta smaragdina, τα οποία είναι άλλα ψάρια με διαφορετική συμπεριφορά.
Με betta splendens θα έχεις σίγουρα πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
έχω κάνει το ίδιο με veil tail σε 120 λίτρα με ξύλα και πυκνοφυτεμένο...η τελευταία μου γέννα είναι από αυτή τη φάση. η τρίτη θηλυκιά βέβαια ήταν συνέχεια στην άμυνα και κρυμμένη από το οπτικό πεδίο των υπόλοιπων. οι δυο θηλυκιές πάντως δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα, ο αρσενικός το ίδιο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
χαρέμι μου έκατσε μόνο γι αυτό το έκανα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ok ευχαριστώ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε 50 λιτρα θα εχεισ προβλημα θα την κυνιγαει σινεχεια σε ποιο πολλα λιτρα δε της πολυ δινει σιμασια ειναι βεβαια και στο χαρακτιρα του ψαριου σε 200 εχω εναν αρσενικο και δυο θυλικες και κολιμπανε διπλα διπλα κυνιγιουντε μονο αν ερθουν φατσα με φατσα σπανια δηλαδη ποιο παλια ειχα μονο μια θυλικια την δευτερη την πηρα πριν καμια εβδομαδα και ειναι πολυ μικρη ..
θυμαμε την κυνιγουσε ποιο πολυ στην αρχη αλλα απο τοτε που ζευγαροσανε τιποτα πολυ σπανια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρσενικό ή Θυλικό; | kotsis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 21-05-08 17:27 |
Αρσενικό ή θηλυκο? | imichal | Bettas | 4 | 17-12-07 14:01 |
Αρσενικό η Θηλικό? | kokacy10 | Αναπαραγωγή | 4 | 16-08-07 01:29 |
θηλυκά ή αρσενικά... | jim244 | Bettas | 6 | 08-03-07 13:25 |