|
|||
|
|||
![]()
βοηθεια. ειμαι αρχαριος στα ενυδρεια.απεκτησα ενυδρειο πριν τρεις μηνες.πριν απο 15 μερες μου γεννησε ενα πλατυ μεσα στο ενυδρειο και μου τα εφαγαν ολα τα μικρα.δεν ηξερα ποτε θα γεννησει. τωρα εχω ακομα μια θυληκια πλατυ που ειναι εγκυος. χθες την εβαλα σε γεννηστρα(οχι και το καλυτερο) και μου γεννησε ενα μικρο το οποιο το εφαγε αν και την ταισα αρκετα.απο τοτε δεν μου γεννησε τιποτα.ποσο καιρο κανει να γεννησει?τι πρεπει να κανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να την βγάλεις από την γεννήστρα και να βρεις λίγο κερατόφυλλο να επιπλέει.
Τι άλλα ψάρια έχεις?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TASOSMP : 17-10-08 στις 15:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ποιο πιθανόν είναι να είχε γεννήσει και άλλα..οι ελπίδες βέβαια να ζήσουν είναι 0.
Τώρα όσον αφορά το 15λιτρο το μπολιάζεις τη μεταφέρεις και ελπίζεις αλλά γενικότερα δεν σε βλέπω έτοιμο για αναπαραγωγές.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πλατυ εκτος ελεγχου | jimfytakis | Ζωοτόκα | 3 | 07-04-07 23:18 |
Προβλημα Σκεβρωματοσ Σε Πλατυ | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 16-09-06 08:53 |
Ασθενεια Σε Πλατυ | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-02-06 22:25 |
Διαροια Σε Πλατυ | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 28-11-05 18:17 |
site για πλατυ | rita | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 08-11-05 12:29 |