|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Πληροφορίες Διαστάσεις: 151X68x46 Όγκος: 450 λιτρα Κατηγορία: malawi Φυτά: - Ψάρια : Πολλες πολλες αφρικανες Διακοσμητικά υλικά: πετρες[βραχους ![]() Φόντο: Σπηλια Φωτισμός: 3Χ36W Διάρκεια φωτισμού: 10 ωρες Φιλτράρισμα: Εheim 2217 και sera 1300 Θερμοστάτης:2x 250 W Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH:8.0 Γενική σκληρότητα (GH):19 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):12 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: 15 ημερες Θερμοκρασία: 26 ¶λλες πληροφορίες:Φτιαχτηκε με πολυ μερακι και με πολυ κουβαλημα απο τις ομορφες παραλιες του νησιου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο με κατά την ταπεινή μου γνώμη όμορφη διαρύθμιση στο εσωτερικό του. Επίσης μου άρεσε το ξύλο στο κέντρο (δεν το συναντάς σχεδόν ποτέ σε αφρικάνικο ενυδρείο). Πιστεύω φυσικά πως γνωρίζεις οτι τα ψαράκια σου δεν είναι από λίμνη Ταγκανίκα εκτός από τα Cyphotilapia frontosa που φαίνονται, αλλά από Malawi. Όπως και να έχει είναι πολύ πολύ καλό. Πού βρίσκεις τέτοιες κιχλίδες στην Κέρκυρα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχάς μπράβο για τον κόπο σου.
Ξύλα και καρύδες όμως δεν ξέρω πόσο θέση έχουν σε ένα ενυδρείο αυτού του τύπου. Τα ψάρια σου είσαι σίγουρος οτι είναι όλα από Tanganyika και στους σωστούς πληθυσμούς; Γιατί έχω μια αμφιβολία.. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχετε δικιο δικο μου λαθοs αντι στιν επικεφαλιδα να γραψω malawi εγραψα tanganyika δικο μου τιπογραφικο λαθος,συγγνωμη..οσο για τα ξυλα που μαλακωνουν το νερο το ξερω αλλα εχουμε τοσο πολυ σκλυρο νερο στην κερκυρα που οσα και να βαλλω δεν το επηρεαζουν και η μετρησεις παραμενουν στα επυθιμιτα ορια......
σασ ευχαριστω παντως............
|
|||
|
|||
![]()
Γούστα είναι αυτά.. Απλά δεν είσαι βιοτοπικός.
Πάντως αν τα ξύλα είναι από παραλία μην είσαι και απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα σαπίσουν. |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου !!!
να το χαιρεσαι!!! (τα ξυλα απο παραλια συνηθως ειναι τοσο ψημενα απο την αλμυρα που δεν καταλαβαινουν τιποτα) |
|
||||
|
||||
![]()
oxi απο pet-shop ειναι τα ξυλα....σε ευχαριστω φιλε antonis t83
|
||||
|
||||
![]()
σε ενα ντοκυμαντερ στο youtube που αφορουσε τη τανγκανικα εδειχνε τον βυθο της που αποτελουνταν σε αυτο το σημειο απο ελαχιστες πετρες απεραντες εκτασεις αμμου και ενα μεγαλο βυθισμενο κορμο.Φανταζομαι στις ακτες θα συναντας πιο ευκολα βυθισμενα ξυλα,ειδικα στα σημεια που εκβαλουν ποταμια..Ετσι και το ξυλο δεν ειναι ξεκαρφωτο σε ενα βιοτοπο αφρικανικων λιμνων!Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι το boatia στην 5 φωτο.Τη θεση του θα μπορουσε να παρει καποιο ειδος αφρικανικου συνοδοντη και με τοσα λιτρα εχεις πανεμορφες επιλογες
http://www.planetcatfish.com/catelog...=id&results=50
αφρικανοξυλα, malawi, tanganikamalawi |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |
παρουσιαση 220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 18-01-08 13:27 |
Το πιο πιστο αντιγραφο βιοτοπου Malawi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 23-04-07 16:48 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |