|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! μετα απο πολυ προσπαθεια και βοηθεια απο εσας μπορω να σας παρουσιασω το δικο μου malawi
![]() ![]() ![]() οι πρωτες κιχλιδες μου μπηκαν αν και λιγο ντροπαλες και σιγα σιγα θα μπουν και οι υπολοιπες ![]() ![]() ![]() ευχαριστω οσους με βοηθησαν!!! περιμενω σχολια και παρατηρησεις.... Διαστασεις 1.2 Χ 50 Χ 60 Ογκος 360 λιτρα Κατηγορια malawi ( προς βιοτοπικο) Φυτα anubia , egeria , vallisneria Ψαρια 4 labidochromis yellow Διακοσμ. υλικα αμμο θαλασσης , χαλαζιακη αμμο. πετρες ( τραγανες , φεγγαροπετρες , λαβας ) Φοντο αφισσα με πετρες Φωτισμος 2 Τ8 χ 30 Watt Διαρκεια φωτισμου 8 Ωρες Φιλτραρισμα Εξωτερικο φιλτρο TETRA EX1200 Κυκλοφοριτης EHEIM compact 1000 Θερμοστατης EHEIM 250 Watt pH: 8.5 Γενική σκληρότητα (GH): 16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 9 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 - 12.5 Αλλαγές νερού: 40% καθε 15 μερες Θερμοκρασία: 27 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |