|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παλικαρακια ειμαι καινουριος στο θαλασσινο αλλα πιστευω οτι εχω τα εχω καταφερει για αρχαριος στο 8αλασσινο.Ασχολουμαι με ενυδρεια 7 χρονια εχω αλαξει 4 ενυδρεια και εχω περασει απο ολα τα σταδια ψαριον.Τωρα εχω ενα 330 λιτρα και εχω 2 εβδομαδες που το εστησα.
Μια ερωτιση,ολα με πανε καλα απλος τα κοραλια μερικες φωρες για καμια 2-3 μερες ειναι κλειστα και μετα ανοιγουνε παλι αλλα μεμονομενα,τα αλλα ειναι ανοιχτα απλος καπιο για καμια 2 μερες ειναι κλειστο και μετα παλι ολα καλα.Εχω προβλημα η ετσι απλος κλεινουνε;Δεν χαλανε ομος και δεν εχουνε απο τις αρωστιες που διαβασα σε ενα ποστ στο φορουμ. http://img254.imageshack.us/my.php?i...sc00103ed6.jpg http://img181.imageshack.us/my.php?i...sc00140kk2.jpg Η φωτογραφιες ειναι απο κηνιτο που να μεινουνε λεφτα για ψηφιακη προτιμω να τα δοσω να παρω κανενα κοραλι να βαλω μεσα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα φιλε μου και καλως ηρθες στην παρεα μας. αντε να γινουμε πολλοι οι θρακιωτες.Δες και την υπογραφη μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε.....για τις αποριες σου μπορει να σε βοηθησει και ο κωστας...ο reefακιας της αλεξανδρουπολης...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελα να σε κερασω καφε να με λισεις καπιες αποριες που εχω
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο δειχνει να γινεται το ενυδρειο σου μπραβο................
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα φιλε μου και απο εμενα.
Ολα αυτα τα κοραλια και τα ψαρια τα εβαλες σε 2 εβδομαδες λειτουργιας του ενυδρειου ή τα ειχες σε μικροτερο και απλα τα μετεφερες σε μεγαλυτερο ? κανε μια πιο αναλυτικη παρουσιαση του. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν γνοριζω τα ονοματα απο τα κοραλια.Απο σημερα αρχιζω μαθηματα απο τον Κωστα και μετα 8α κανω αναλυτικη παρουσιαση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς απο ότι φαίνεται υπάρχουν και άλλοι με reef μέσα στην πόλη Πάνο αλλα δεν εμφανίζονται!Αλέκο θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω με τα λίγα πραγματάκια που ξέρω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο φίλε ...εμένα μου αρέσουν πολλή τα κοράλια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι χαρουμενος γιατι το ενυδρειο μου αν και ειχα μεσανυχτα απο θαλασσινο με τα λιγα που εμαθα απο ασχετους ητανε σε γενικες γραμες καλο ,απο οτι μου ειπε ο κωστας που ειρθε και εκανε μετρησεις.Να ειναι καλα το παληκαρακι,Οποτε τωρα δεν προχοραω στα τυφλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς όρισες. Όντως είσαι τυχερός που θα σε βοηθήσει ο Κώστας.
Καλή συνέχεια να έχεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |