Γεια σε ολους
Γεια σας παλικαρακια ειμαι καινουριος στο θαλασσινο αλλα πιστευω οτι εχω τα εχω καταφερει για αρχαριος στο 8αλασσινο.Ασχολουμαι με ενυδρεια 7 χρονια εχω αλαξει 4 ενυδρεια και εχω περασει απο ολα τα σταδια ψαριον.Τωρα εχω ενα 330 λιτρα και εχω 2 εβδομαδες που το εστησα.
Μια ερωτιση,ολα με πανε καλα απλος τα κοραλια μερικες φωρες για καμια 2-3 μερες ειναι κλειστα και μετα ανοιγουνε παλι αλλα μεμονομενα,τα αλλα ειναι ανοιχτα απλος καπιο για καμια 2 μερες ειναι κλειστο και μετα παλι ολα καλα.Εχω προβλημα η ετσι απλος κλεινουνε;Δεν χαλανε ομος και δεν εχουνε απο τις αρωστιες που διαβασα σε ενα ποστ στο φορουμ. http://img254.imageshack.us/my.php?i...sc00103ed6.jpg http://img181.imageshack.us/my.php?i...sc00140kk2.jpg Η φωτογραφιες ειναι απο κηνιτο που να μεινουνε λεφτα για ψηφιακη προτιμω να τα δοσω να παρω κανενα κοραλι να βαλω μεσα;) :) |
καλημερα φιλε μου και καλως ηρθες στην παρεα μας. αντε να γινουμε πολλοι οι θρακιωτες.Δες και την υπογραφη μου.
|
καλως ηρθες φιλε.....για τις αποριες σου μπορει να σε βοηθησει και ο κωστας...ο reefακιας της αλεξανδρουπολης...:D
|
ελα να σε κερασω καφε να με λισεις καπιες αποριες που εχω
|
πολυ ομορφο δειχνει να γινεται το ενυδρειο σου μπραβο................:p
|
Παράθεση:
|
καλημερα φιλε μου και απο εμενα.
Ολα αυτα τα κοραλια και τα ψαρια τα εβαλες σε 2 εβδομαδες λειτουργιας του ενυδρειου ή τα ειχες σε μικροτερο και απλα τα μετεφερες σε μεγαλυτερο ? κανε μια πιο αναλυτικη παρουσιαση του. |
Παράθεση:
Δεν γνοριζω τα ονοματα απο τα κοραλια.Απο σημερα αρχιζω μαθηματα απο τον Κωστα και μετα 8α κανω αναλυτικη παρουσιαση:rolleyes: |
Δυστηχώς απο ότι φαίνεται υπάρχουν και άλλοι με reef μέσα στην πόλη Πάνο αλλα δεν εμφανίζονται!Αλέκο θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω με τα λίγα πραγματάκια που ξέρω;)
|
μπράβο φίλε ...εμένα μου αρέσουν πολλή τα κοράλια:cool:
|
ειμαι χαρουμενος γιατι το ενυδρειο μου αν και ειχα μεσανυχτα απο θαλασσινο με τα λιγα που εμαθα απο ασχετους ητανε σε γενικες γραμες καλο ,απο οτι μου ειπε ο κωστας που ειρθε και εκανε μετρησεις.Να ειναι καλα το παληκαρακι,Οποτε τωρα δεν προχοραω στα τυφλα.
|
Καλώς όρισες. Όντως είσαι τυχερός που θα σε βοηθήσει ο Κώστας.
Καλή συνέχεια να έχεις! |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board