|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια στο ενυδρειο μου μεσα εχω 2 αγγελοψαρα, 2 clown, 2 γκουραμακια, ενα γατοψαρο που εχει κοκκινα πτεριγια και 2 πλακοστομους.
Λοιπον τωρα που εφυγα για διακοπες ολα ηταν καλα. μολις γυρισα ομως εχασα τον εναν μικρο πλακοστομο και πραγματικα εχω φαει τον τοπο να τον βρω αλλα τπτ.. σηκωσα τα παντα μεσα στο ενυδρειο και παλι τπτ. Υπαρχει περιπτωση να πεθανε και να τον εφαγαν? Λετε να εγινε τροφη ο κακομοιρης? |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχείς,συμβαίνουν αυτά...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχω να τον δω 3 μερες γι'αυτο το λεω!!! ελπιζω να ζει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο πιθανό είναι να ζεί...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι ενυδρειο τα ειχες ολα αυτα ? Απο μετρησεις τι γινεται ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθησω να βγαλω φωτο να δεις το ειδος.. αλλα ειναι ο κλασσικος που πουλανε σε ολα τα πετ και τον εχω περιπου 1,5 μηνα!!!. το εκανα αυτο να τα ταισω χωρις φως αλλα και παλι τπτ.
ειναι 120λ το ενυδρειο αλλα τωρα σε καμια εβδομαδα θα το αλλαξω!! οι μετρησεις ειναι φυσιολογικες. nh3 0 ph 6,5 - 7 gh 8-10 (βγαζει συνηθως) υπαρχει περιπτωσει πχ να τον εφαγαν τα αγγελοψαρα??? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι κάποιος από τους κοινούς θα χρειαστείς τελικά πολύ μεγάλο ενυδρείο...Η φωτό θα μας πείς το πόσο ακριβώς
![]() ![]() Ακόμα και να πέθαινε και να τον έτρωγαν,θα έμενε το πάνω μέρος του που αποτελείται από οστέινες πλάκες και δεν τρώγεται ούτε αποσυντήθεται γρήγορα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν πεθανε μπορει να τον εφαγαν. Δυσκολο το βλεπω ομως.... Ειναι αρκετα "σκληρο" ψαρι..... Λογικα θα πρεπει να κρυβεται οπως λεει και ο Κωστας..... Τι μεγεθος ειχε ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μεγεθος του ειναι (ηταν) περιπου 5-6 εκατοστα!! και ειναι ο κλασσικος!!!
ειναι σαν αυτον αλλα δεν ειναι ο δικος μου.. (ειναι απο το νετ αυτος) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είσαι σίγουρη για το χρωματισμό του δικού σου οτι είναι έτσι,τότε έχεις Pterygoplichthys gibbiceps
![]() ![]() Έχουμε κανένα νέο του;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|