|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ειπα να σας παρουσιασω τον ενυδρειακι μου κι εγω...
![]() ![]() ![]() λοιπον: διαστασεις:57χ38χ30 ογκος: 60lt (μικτο) κατηγορια: κοινωνικο (νομιζω) φυτα: 1 ανουμπια, 3 Tropica Swordplant, 1Echinodorus Cordifolious, 1Giant Valisneria (δεν ειμαι καθολου σιγουρη για την ονομασια, μιας κι ολα τους μιαζουν τοσο πολυυυ!!) ψαρια/ αλλα ειδη: 10 guppy αρσ., 3Gyrinocheilus aymonieri, 1 γατοψαρο Corydoras aeneus, 1 σαλιγκαριPlanorbis corneus, 1 σαλιγκαρι Melanoideturbeculata. διακοσμητικα υλικα: ριζα μοπανη, χαλικι φοντο: μαυρο χαρτονι φωτισμος: 15 watt διαρκεια φωτισμου: 9 ωρες φιλτραρισμα: tetratec 2801-001 A θερμοστατης:75 watt λιπανση:- παροχη CO2:- παραμετροι: ph: 7,6 Γενική σκληρότητα (GH):10-16 d Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): KH : 20 d Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 Αλλαγές νερού:30%/ εβδομαδα Θερμοκρασία:26-27 βαθμους C ¶λλες πληροφορίες:Ευχαριστω παρα πολυ ολους οσους μου απαντησαν ακομη και στην παραμικρη απορια μου! ![]() ![]() ![]() ![]() Φωτογραφία/βιντεο: http://youtube.com/watch?v=biOrFl2VgKA αργοτερα θα βαλω και φωτο ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|