|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί, όμως δεν βρήκα κάποια θεραπεία. Το ενυδρείο μου είναι 50 lt καθαρά με guppies! Οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές. Έχω χάσει 2 ψαράκια με τα ίδια συμπτώματα: Διάφανα περριτώματα,γρήγορη αναπνοή, αδράνεια, απώλεια των χρωμάτων, απώλεια όρεξης, το ψάρι απομονώνεται. Tα υπόλοιπα ψάρια είναι μες την τρελή χαρά. Τα συμπτώματα παρουσιάζονται μετά από μία εβδομάδα κ σε ένα μόνο ψάρι. ¶λλαξα τροφή, δοκίμασα αλάτι, δίαιτα κ έπειτα αρακά, δίαιτα κ έπειτα σκόρδο κ εκεί που έλεγα ότι δεν ήταν τίποτα... καλώς τα δέχτηκα πάλι. Λογικά πρόκειται για κάποια μεταδοτική ασθένεια. Μάλλον εσωτερική μόλυνση. Έχετε να προτείνετε κάτι που να μην επηρεάσει τη βιολογία και τα φυτά μου?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θεραπεια με ασφαλεια(οχι ζωης...) | capetanakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 09-05-07 20:19 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Fin Rot και θεραπεια με αλατι.Οδηγιες? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 23-12-05 23:28 |
Θεραπεια melafix για finrot παραλληλα με λιπανση? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 28-11-05 15:25 |
ξεκινησα θεραπεια με χαλκο και... | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 02-08-05 23:49 |