|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν γρηγοριου να τα χαιρεσαι ......
------------------------- ο ενας που οσο μπορω να διακρινω ειναι μικρουλης ακομα για τετοια που φανταζεσαι.......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 01-02-08 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η καμερα τον κανει μικρο... ειναι γυρο στα 13 εκατοστα το μλε και ο ασπρος καπου εκει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν έχω ιδέα από δίσκους είναι πανέμορφα τα ψάρια σου! Να σου ζήσουν
|
||||
|
||||
![]()
grigoriou_s discus farm rulez ....
Edit: Τα ψάρια είναι αδύνατα!! ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΑΥΤΟ.
|
||||
|
||||
![]()
το έχω προσέξει αυτο.....
τους αγόρασα μια πλάκα απο κατεψυγμένη τροφή άγνωστης μάρκας για δίσκους την οποία δεν άγκιξαν ΠΟΤΕ ..... δεν μπορώ να βρώ πουθενά την προηγούμενη και δεν θυμάμε τον παρασκευαστή της.......... τώρα εδω και κανα μήνα τα ταϊζω ΜΟΝΟ ξηρή τροφή ... άντε και καμια φορά καρδιά μοσχαριού όποτε εχω χρόνο και η μάνα μου λείπει.... |
|
||||
|
||||
![]()
H ocean nutrition εχει κατι καλες τροφες με υψηλη περιεκτικοτητα σε πρωτεινη και το Dr.Basleer's biofish ειναι υποτιθεται μια καλη τροφη παρασκευασμενη απο αγρια σκανδιναβικα ψαρια,αρτεμιες και οστρακοδερμα νομιζω.Παντως τα ψαρια μου τρελαινονται για αυτες τις 2
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρεις που θα τις βρώ;
Αθήνα θε έρθω πάλι στις 21 Μάρτη.... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα ειχα παρει απο ζωοφιλια περιστεριου
|
||||
|
||||
![]()
επισης αν εχεις λιγο χρονο μπορεις να φτιαξεις μονος σου τη τροφη για τα ψαρακια σου....εχουμε συνταγες στο φορουμ...ετσι θα ξερεις τι ταιζεις.....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το κάνω και αυτό ΑΛΛΑ μόνο όταν η μάνα μου λείπει...
άσε που έχω τέτοιο ταλέντο στην μαγειρική που μόνο που δεν τα δηλητιριάζω........... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΕΥΓΑΡΙ CICHLASOMA NIGROFASCIATUM ΣΕ 60 ΛΤΡ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ? | Pleco | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 13 | 08-12-07 19:23 |
αυγα χωρις ζευγαρι?! | jimfytakis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 07-11-07 18:34 |
red eye puffer ζευγαρι, ερωτησεις | GODLIGHT | ¶λλα ψάρια Ασίας | 6 | 11-09-07 20:53 |
Ειναι ζευγαρι τα ram? | GFON | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 23-12-05 20:58 |