|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
μου έκανε δώρο την παρασκευή η κοπέλα μου μία ανεμώνα. Της έκανα προσαρμογή 1-1,5 ώρα και τοποθετήθηκε στο ενυσρείο σε σημείο με καλό φώς και μέτρια ροή. Μέχρι την επόμενη το πρωί είχε περπατήσει στο πίσω μέρος μέσα σε μία σπηλιά και καθόταν ανάποδα κολημένη στην οροφή της σπηλιάς. Μετά απο συμβουλή φίλου την έβγαλα απαλά και την τοποθέτησα μπροστά μπροστά στο ενυδρείο. Το πρωί την βρήκα μέσα σε μία τρύπα ανοιχτή και τώρα έχει κλείσει κιόλας. Τί να κάνω? Να αρχίσω να φοβάμαι? Απο μετρήσεις είμαι οκ. Παραθέτω φώτο απο την τωρινή της θέση και απο το πώς ήταν το πρωί. |
|
||||
|
||||
![]()
Με τιν λιγοστή μου πείρα και μέχρι να απαντήσουν οι μαιτρ θα σου πω οτι εφόσον έκλεισε μην ανησυχείς, αύριο θα ανοίξει κανονικά.
Από την άλλη δεν ξέρω αν με γελάνε οι φωτογραφίες σου αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν έχεις ρυθμίσει τις ροές σου σωστά, βλέπω κύανο? Επίσης αντιφώς έχεις βάλει??? Πως είσαι από ΡΟΡ4 και ΝΟ3? Ακόμη στην θέση σου είχα προσθέσει μεγαλύτερη ποσότητα άνθρακα όταν είχα βάλει την 1η μου ανεμώνη μέσα (η οποία έχει γίνει 4 τώρα) για τον φόβο του χημικού πολέμου που μπορεί αυτή να εξαπολύσει.
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε κανένας έμπειρος ρε παιδιά!!!!
Κάθομαι και την κοιτάω... |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου φαινεται αρκετα στρεσαρισμενη,ασε που εχει χαμενα βασικα της συστατικα και προφανως γιαυτο ειναι και λευκου χρωματος...
δες λιγο τα νιτρικα σου,και η ανεμωνες δεν θελουν πολλη ροη...αλλα αντιθετα θελουν πολυ καλο φως. συμπερασμα,ασε το ζωο να ηρεμησει,και συνεχιζεις την παρατηρηση. |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα σαν θέση που είναι στη φωτογραφία μου αρέσει.
Τώρα το χρώμα της είναι λίγο ανοιχτό που σημαίνει ότι θέλει περισσότερο τάισμα, αλλά μη το παρακάνεις. θα σου πρότεινα ανά δύο-τρεις μέρες μία μικρή γαρίδα κομμένη σε μικρά κομματάκια ή μίσις όταν είναι ανοιχτή. Μη βιαστείς να πάρεις κάποιο κλόουν αν δεν έχεις. Να σου ζήσει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά οι ανεμώνες περνάνε διάφορες φάσεις.
Θέλει τον χρόνο της για να βρεί την θέση της, και να προσαρμοστεί. Τάισε την αύριο-μεθαύριο λίγο κατεψυγμένο mysis. Mην την ξαναενοχλήσεις, και μη σ' ανυσηχεί. Καλορίζικη. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με καθαρισμό φυτεμένου ενυδρείου | wertyu5555 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-11-07 10:07 |
ερώτηση σχετικα με co2 | Marilyn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-09-07 01:04 |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |
Ερώτηση σχετικα με anubia | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-04-07 19:48 |