|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Mετά απο 9 μήνες ενασχόλησης με το hobby-τρέλλα που ονομάζεται ενυδρείο, αποφάσισα να σας παρουσιάσω την πρώτη μου απόπειρα. Δεν ζητώ την επιοικεια σας όσο αφορά το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, αλλα την κριτική σας ώστε να βελτιώσω τα λάθη μου και την εικόνα του ενυδρείου μου.
Ακολουθεί σύντομη περιγραφή και φωτογραφίες. Όγκος: 120 λίτρα Κατηγορία: Γλυκού νερού Φυτά: Alternanthera reineckii Anubias barteri var. barteri Cabomba caroliniana Echinodorus Hygrophila polysperma Micranthemum umbrosum .Ψάρια / ¶λλα είδη: Οdessa Barb, SAE, Neon Tetra, Zebra Danio Διακοσμητικά υλικά: 2 ρίζες mopani Φόντο: μια τυπική αφίσα Φωτισμός: 1Χ30 watt Sylavania Grolux, 1X25 watt Arcadia freshwater lamp 1X30 watt Arcadia original tropical lamp Διάρκεια φωτισμού: 12 ώρες Φιλτράρισμα: 1 Χ Eheim 2234 ecco, 1 X Hydor (εσωτερικό 350lt/h) Θερμοστάτης: 1 Χ Jager 150 watt Λίπανση: Ταμπλέτες seachem flourish Παροχή CO2: 3x 2lt DIY φιάλες Coca Cola + διαχυτήρας FERPLAST Παράμετροι: pH: 8.0 Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Αλλαγές νερού: 30% εβδομαδιαία Θερμοκρασία: 26,5 βαθμοί |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |
3 λάμπες σε 120lt. πολλές? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 02-03-06 01:07 |
Παρουσίαση κοινωνικού στην Κρήτη. | kokorass | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 13-01-06 19:58 |