|
||||
|
||||
![]()
ΚΑλησπερα σε όλους!
τα γκαπακια μου τωρα τελευταια εχουν ολα πρησμενες κοιλιτσες [ειναι ολα αρσενικα, και δεν εχουν σηκωμενα λεπια] προληπτικα μπορω να εμποτισω τα flakes με bactopur η ειναι κακο? θα καταστρεψει τη βιολογια μου? ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Προληπτικα να ποτισεις την τροφη σε αντιβιωση δεν υπαρχει λογος.
Οταν λες πρησμενες κοιλιτσες απλα πρησμενες ή και κοκινες? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν ειναι κοκκινες! κ απο οτι παρατηρω δεν υπαρχει αλλο συμπτωμα !
τι μπορει να ειναι? και τι μπορω να κανω?
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να παρατρώνε, μείωσε το φαγητό τους και τουλάχιστον 1 ημέρα την εβδομάδα να μην τα ταΐζεις καθόλου.
|
|
||||
|
||||
![]()
μια φορα την ημερα τα ταιζω...
και καποιες μερες μπορει να τους δωσω μονο αρακα η μπανανα ετσι για αλλαγη... ![]() θα μειωσω κιαλλο την ποσοτητα να δω μηπως γινει τπτ... ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε ολους και Χρονια Πολλα!
![]() τα ψαρακια μου ακομα εχουν πρησμενες κοιλιτσες παροτι τα αφησα νοιστικα χθες... τι μπορει να ειναι? ανησυχω πολυ...
|
||||
|
||||
![]()
μην ανησυχεις.....
αληθεια τι θερμοκρασια εχεις...? |
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες ολα..??
|
||||
|
||||
![]()
6 αρσενικα γκαπακια ειναι..
η θερμοκρασια ηταν χθες στους 23 . Σημερα την ανεβασα 25 γιατι ρωτας?
|
||||
|
||||
![]()
σε ρωτησα γιατι ετσι οπως διαβαζα νομιζα οτι εχεις μεγαλο κοπαδι και οτι ολα εχουν παρουσιασει το προβλημα.....
και τα 6 ειναι πρησμενα....... ------------------------- αν μπορεις ανεβασε καμια κοντινη φωτο να δουμε το μεγεθος του πρηξιματος ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 26-12-07 στις 20:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μολις μπορεσω θα ανεβασω κ φωτο
μπορει η θερμοκρασια αν ειναι χαμηλη να προκαλεσει κατι τετοιο?
|
||||
|
||||
![]()
Είναι συνηθισμένο πρόβλημα διατροφής στα γκάπυ (αέρια δλδ). Το ότι τα ταϊζεις αρακά και δε στρώνουν μου κάνει εντύπωση. Τα κακά τους σε τι κατάσταση είναι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα κακα τους φυσιολογικα. στο χρωμα του φαγητου τους και δεν σχηματιζουν κλωστες. καλο σημαδι δεν ειναι αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
τα κακά τους είναι γενικώς σημάδι για το τι συμβαίνει και με αυτά τα ψαράκια τα πράγματα είναι εύκολα γιατί...τα κάνουν συνέχεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() klaz επειδη το ανεφερες μπορει το φουσκωμα στην κοιλια να εχει να κανει με τη θερμοκρασια?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταλληλη ποσοτητα τροφης | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 24-01-07 13:23 |
Μαρκα Τροφησ | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 4 | 02-08-06 13:13 |
επιλογη τροφης | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-06-06 21:13 |
Τροπος ταισματος κατεψ/τροφης? | Stilatos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 21-05-06 17:33 |