εμποτισμος τροφης?
ΚΑλησπερα σε όλους!
τα γκαπακια μου τωρα τελευταια εχουν ολα πρησμενες κοιλιτσες [ειναι ολα αρσενικα, και δεν εχουν σηκωμενα λεπια] προληπτικα μπορω να εμποτισω τα flakes με bactopur η ειναι κακο? θα καταστρεψει τη βιολογια μου? ευχαριστω |
Προληπτικα να ποτισεις την τροφη σε αντιβιωση δεν υπαρχει λογος.
Οταν λες πρησμενες κοιλιτσες απλα πρησμενες ή και κοκινες? |
οχι δεν ειναι κοκκινες! κ απο οτι παρατηρω δεν υπαρχει αλλο συμπτωμα !
τι μπορει να ειναι? και τι μπορω να κανω? |
Μπορεί να παρατρώνε, μείωσε το φαγητό τους και τουλάχιστον 1 ημέρα την εβδομάδα να μην τα ταΐζεις καθόλου.
|
μια φορα την ημερα τα ταιζω...
και καποιες μερες μπορει να τους δωσω μονο αρακα η μπανανα ετσι για αλλαγη...:D θα μειωσω κιαλλο την ποσοτητα να δω μηπως γινει τπτ... ευχαριστω |
Καλησπέρα σε ολους και Χρονια Πολλα!:smt114
τα ψαρακια μου ακομα εχουν πρησμενες κοιλιτσες παροτι τα αφησα νοιστικα χθες... τι μπορει να ειναι? ανησυχω πολυ... |
μην ανησυχεις.....
αληθεια τι θερμοκρασια εχεις...? |
οταν λες ολα..??
|
6 αρσενικα γκαπακια ειναι..
η θερμοκρασια ηταν χθες στους 23 . Σημερα την ανεβασα 25 γιατι ρωτας? |
σε ρωτησα γιατι ετσι οπως διαβαζα νομιζα οτι εχεις μεγαλο κοπαδι και οτι ολα εχουν παρουσιασει το προβλημα.....
και τα 6 ειναι πρησμενα....... ------------------------- αν μπορεις ανεβασε καμια κοντινη φωτο να δουμε το μεγεθος του πρηξιματος ... |
Παράθεση:
μπορει η θερμοκρασια αν ειναι χαμηλη να προκαλεσει κατι τετοιο? |
Είναι συνηθισμένο πρόβλημα διατροφής στα γκάπυ (αέρια δλδ). Το ότι τα ταϊζεις αρακά και δε στρώνουν μου κάνει εντύπωση. Τα κακά τους σε τι κατάσταση είναι;
|
Παράθεση:
τα κακα τους φυσιολογικα. στο χρωμα του φαγητου τους και δεν σχηματιζουν κλωστες. καλο σημαδι δεν ειναι αυτο? |
τα κακά τους είναι γενικώς σημάδι για το τι συμβαίνει και με αυτά τα ψαράκια τα πράγματα είναι εύκολα γιατί...τα κάνουν συνέχεια :D Μαζί με τον αρακά πρόσθεσε και λίγο σκόρδο στο βράσιμο.
|
Παράθεση:
klaz επειδη το ανεφερες μπορει το φουσκωμα στην κοιλια να εχει να κανει με τη θερμοκρασια? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board