|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας παρουσιαζω το ενυδρειο μου. Οπως θα διαπιστωσετε φαινεται οτι ειναι λιγο παραμελημενο (αλγη + πολλες aiptasia), αλλα ας οψονται οι υποχρεωσεις (δουλεια και οικογενεια) που δε με αφηνουν να αφιερωσω τον απαιτουμενο χρονο...
Τα σχολια ολων σας (κυριως τα αρνητικα αλλα μαζι με συμβουλες) ειναι ευπροσδεκτα. Πληροφορίες Διαστάσεις: 85X55X60 (ΥΧΠΧΒ) Όγκος: Displaytank 280 lit + sump-refugium 50 lit = total 330 lit Κατηγορία: Reef Φυτά: Μακρο-Αλγες (Chaetomorpha, Gracilaria, ) Ψάρια / ¶λλα είδη: Blue tang Gramma Loreto Damsel Amphiprion Clarkie BirdWrasse (θυληκο) SandshiftingGoby (απο Ελληνικη παραλια) Διακοσμητικά υλικά: Liverock (25 κιλα) (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Μπλε Φωτισμός: GiesemannLightingSystem (250WMH + Duluxμπλε 8W) Διάρκεια φωτισμού: 7,5 ωρες Φιλτράρισμα: 2 Skimmers στο sump: AquaCRemora μεαντλιαEHEIM 1250 lit/h Deltec MCE600 HOB skimmer συνδεδεμενοςμε ozonizer Θερμοστάτης: δε χρησιμοποιω Ανακυκλωση νερου: Αντλια EHEIM2400 lit/hστο sump Αντλια EHEIM 3400 lit/hστο sump Τελικη αποδοση των δυο αντλιων μετα τις απωλειες λογω υψους και στροφων: 4500 lit/hδηλ. 14 φορες/ωρα Στο ενυδρειο υπαρχουν μονο επιστροφες σε 2 διαφορετικα Σημεια Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: 7.90 – 8.25 Γενική σκληρότητα (GH): Εχει καιρο να μετρηθει Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Εχει καιρο να μετρηθει Ca: Εχει καιρο να μετρηθει Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): Εχει καιρο να μετρηθει Αλλαγές νερού: Κυριως με θαλασσινο από θαλασσα. Τις εχω αμελησει επι μηνες Αναπληρωση: Από reverseosmosis Θερμοκρασία: 25.5 - 27 Προσθετα: 3-part-Liquidτης TropicMarin, Iodine ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία:
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |
το σταδιο του ενυδρειου μου... | Vasilis | Reef | 9 | 24-10-04 11:12 |