|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το παραπανω φυτο περιπου τρεις μηνες στο ενυδρειο μου. Ενω αρχικα πηγαινε καλουτσικα, τον τελευταιο καιρο η αναπτυξη του εχει σταματησει. Σημερα ειδα στο site της tropica οτι η μεγιστη θερμοκρασια για την Cabomba ειναι 26 ενω στο ενυδρειο εχω 27 (εχει σκαλαρια μεσα). Η ερωτηση μου τωρα ειναι αν οντως η θερμοκρασια ειναι υπευθυνη για το προβλημα. Αν την κατεβασω ας πουμε στους 26 το φυτο θα αρχισει να αναπτυσεται ξανα?
Ο φωτισμος του ενυδρειου ειναι περιπου 0.7 w/l. CO2: DIY 2L NO3:10-15 mg/l PO4:1 mg/l Λιπασματα, τη σειρα της seachem. Ευχαριστω εκ των προτερων...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cabomba caroliniana | qstavrosq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 06-03-09 09:47 |
Εντονη ριζοβολία σε Cabomba caroliniana... | filoxenos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-02-06 18:47 |
κλαδεμα cabomba caroliana | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 09-05-05 07:44 |
Gourami vs Cabomba Caroliniana | ALKAR | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-12-04 15:42 |