|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στο 240αρι τώρα έχω 8 τιγράκια (Puntius tetrazona), 4 opaline gourami (Trichogaster trichopterus), 3 κλόουν (Botia macracanthus), 2 πλέκο, 1 SAE & 2-5 γαρίδες αμάνο.
Έλεγα λοιπόν νΆ αλλάξω λίγο την σύνθεση. Να δώσω τα τιγράκια, και να βάλω κιΆ αλλού είδους γκουράμι. Π.χ. Pearl Gourami (Trichogaster leerii), Paradise Fish (Macropodus opercularis), Thick-Lipped Gourami (Trichogaster labiosus), Moonlight Gourami (Trichogaster microlepis), Sparkling/Pygmy Gourami (Trichopsis pumila)... Οχι όλα φυσικά ... κανα δυο ειδή από 1Α & 2-3 Θ. Τα παιδιά φαγώθηκαν για Angelfish (Pterophyllum scalare) η Altum Angel (Pterophyllum altum) αλλά θα μου χαλάσει όλο το set-up για ασιατικό που πασχίζω τόσο καιρό. Για πέτε … |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να το αλλάξω? | andreasp | Ζωοτόκα | 16 | 26-05-06 17:11 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |
Θα σας αλλάξω τα φώτα !!! | halvas69 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 06-10-04 09:47 |