Λέω νΆ αλλάξω λίγο την σύνθεση
Στο 240αρι τώρα έχω 8 τιγράκια (Puntius tetrazona), 4 opaline gourami (Trichogaster trichopterus), 3 κλόουν (Botia macracanthus), 2 πλέκο, 1 SAE & 2-5 γαρίδες αμάνο.
Έλεγα λοιπόν νΆ αλλάξω λίγο την σύνθεση. Να δώσω τα τιγράκια, και να βάλω κιΆ αλλού είδους γκουράμι. Π.χ. Pearl Gourami (Trichogaster leerii), Paradise Fish (Macropodus opercularis), Thick-Lipped Gourami (Trichogaster labiosus), Moonlight Gourami (Trichogaster microlepis), Sparkling/Pygmy Gourami (Trichopsis pumila)... Οχι όλα φυσικά ... κανα δυο ειδή από 1Α & 2-3 Θ. Τα παιδιά φαγώθηκαν για Angelfish (Pterophyllum scalare) η Altum Angel (Pterophyllum altum) αλλά θα μου χαλάσει όλο το set-up για ασιατικό που πασχίζω τόσο καιρό. Για πέτε … |
τινια επειδη απ'οτι εχουμε δει,η φαντασια σου πλαθει ομορφα πραγματα το αποτελεσμα στανταρ θα ειναι ομορφο!οσο για το τι να βαλεις ,μεινε σταθερη στη κατηγορια των gouramies.:smt026 :smt026 :smt026 :smt026
|
Μην βάλεις όμως, σκαλάρια μαζί με γκουράμι!
|
"Επίφοβο" το πείραμα... θα αρχίσει το ξύλο μεταξύ τους! :smt064
(Παλαιότερα είχα Gold Gurami με Colisa Lalia και έπεφτε το ξύλο της αρκούδας!) |
Παράθεση:
Παράθεση:
Και εγώ είχα dawrf gourami αλλά ήταν 4 αρσενικά και αναγκάστηκα να τα δώσω γιατί έπεφτε τρελό ξύλο ... αλλά ΜΕΤΑΞΙ τους όχι με τα opaline. |
Κοίταξε... τα γκουράμι είναι λίγο σαν τους μονομάχους... έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα το καθένα... μπορεί να τα πάνε καλά, αλλα μπορεί να γίνει και ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ..!!! Εγώ πάντως ΔΕΝ θα ρίσκαρα...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board