|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεσ Αυτεσ Τισ Φωτο Απο Το Δισκοενυδρειο Που Στηνο Σιγα Σιγα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nendosstelios : 15-09-06 στις 09:21 |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη προσπαθεια....εχω μερικες ερωτησεις..πχ τα λιτρα του ενυδρειου,επισης στη φωτο 2 σαν να ειδα πλατυ....???εμοιαζε τουλαχιστον....γραψε για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη γενικως τις συνθηκες στο ενυδρειο,μετρησεις-εξοπλισμο κλπ.....(τα υπολοιπα θα τα πουμε ειπαμε απο κοντα με καφεδακι στη συναντηση ετσι..???
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ LITRA 83X60X60 290 LITRA ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΑΣΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΚΟ ΜΕ 3 ΚΑΛΑΘΙΑ 4 ΛΙΤΡΩΝ ΓΥΡΙΖΕΙ 800ΛΙΤΡΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ PH 6,5 KH 4 GH 6 NITRITE <3 AYTA |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΕΧΩ Α.Ο ΚΑΙ CO2 ME MAΓΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙ |
|
||||
|
||||
![]()
αψογα.αλλα κανε κατι με το ψαρακι γιατι εκτος οτι ειναι ζωοτοκο,και τα υπολοιπα εκει μεσα ωοτοκα,θελει πιο σκληρο νερακι,μεγαλυτερη ανθρακικη-γενικη σκληροτητα,για να παραμεινει υγιες.....ολες οι συνθηκες σου ειναι οκ για δισκους ΟΧΙ ομως για ζωοτοκα.........
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|