Diskadiko3
Δεσ Αυτεσ Τισ Φωτο Απο Το Δισκοενυδρειο Που Στηνο Σιγα Σιγα
|
πολυ καλη προσπαθεια....εχω μερικες ερωτησεις..πχ τα λιτρα του ενυδρειου,επισης στη φωτο 2 σαν να ειδα πλατυ....???εμοιαζε τουλαχιστον....γραψε για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη γενικως τις συνθηκες στο ενυδρειο,μετρησεις-εξοπλισμο κλπ.....(τα υπολοιπα θα τα πουμε ειπαμε απο κοντα με καφεδακι στη συναντηση ετσι..???:p )
|
Παράθεση:
ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ LITRA 83X60X60 290 LITRA ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΑΣΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΚΟ ΜΕ 3 ΚΑΛΑΘΙΑ 4 ΛΙΤΡΩΝ ΓΥΡΙΖΕΙ 800ΛΙΤΡΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ PH 6,5 KH 4 GH 6 NITRITE <3 AYTA |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΕΧΩ Α.Ο ΚΑΙ CO2 ME MAΓΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙ |
αψογα.αλλα κανε κατι με το ψαρακι γιατι εκτος οτι ειναι ζωοτοκο,και τα υπολοιπα εκει μεσα ωοτοκα,θελει πιο σκληρο νερακι,μεγαλυτερη ανθρακικη-γενικη σκληροτητα,για να παραμεινει υγιες.....ολες οι συνθηκες σου ειναι οκ για δισκους ΟΧΙ ομως για ζωοτοκα.........:rolleyes:
|
Παράθεση:
ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΖΟΩΤΟΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΙΔΕΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΞΥΛΩΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΩ ΕΠΑΘΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥΖ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ 1/19 ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥ LAZAR ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ |
Παράθεση:
|
|
Παράθεση:
http://www.cichlid-forum.com/articles/fish_trap.php http://www.floridadriftwood.com/fish_trap.htm |
Παράθεση:
|
Έχει και φωτογραφίες !!!
|
Παράθεση:
|
Οι δίσκοι μου απέκτησαν παρέα
5 Συνημμένο(α)
Οι δίσκοι μου απέκτησαν παρέα
Για δέστε και εσείς τα νέα ψαράκια μου ,και κάποιες μικροαλαγες στο setup |
αν και μας εστησες στον καφε...... Νομιζω οτι το παραγεμισες φυτα..... Αραιωσα τα λιγο για να απολαμβανεις το κεντρικο θεμα σου που ειναι οι δισκοι.......
|
συμφωνω απολυτως με το νικο,και προσθετω.....εκεινους τους αρλεκινους τι τους θελεις βρε παιδι μου.........(προσωπικη μου γνωμη ειναι....μη με φατε.....)
...ασε ,που δεν τρωγομαι με τιποτα.......:rolleyes::smt027:D |
Παράθεση:
|
Εμένα πάλι μου αρέσει η ζούγκλα. Οπτικά μου άρεσε το ενυδρείο σου πολύ.;) Ούτος η άλλως δεν εμποδίζουν τα φυτά τα ψάρια.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board