|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Eδώ και περίπου μία εβδομάδα αγόρασα μία φιάλη 4λίτρων με 2πλα μανόμετρα και ρυθμιστή ροής και για διαχυτήρα μία σκάλα της NUTRAFIN. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Ενώ ρυθμίζω το σύστημα για 20 φυσαλίδες το λεπτό μετά από κάποιες ώρες το σύστημα βγάζει φυσαλίδες με πιο αργό ρυθμό (πχ 10 φυσαλίδες/ λεπτό).
Ρώτησα τηλεφωνικά από εκεί που το πήρα αλλά δεν μου έδωσαν μία σαφή απάντηση παρά ότι φταίει η πίεση των 20εκ. νερού που έχω το σωληνάκι. Αλλά αυτό μάλλον είναι λάθος καθώς η πίεση δεν μεταβάλλεται με τον χρόνο. Τι φταίει? Θεόφιλος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μείωση ροής εσωτερικού φίλτρου - Προτάσεις | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-04-08 17:59 |
Ασφαλής μείωση του ph για δίσκους. | celica192tsport | Δίσκοι | 14 | 10-01-06 00:43 |
Μείωση ροής Eheim 2231 | fighterfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-08-04 01:14 |
Μείωση θερμοκρασίας νερού το καλοκαίρι | Efi | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 12-06-04 23:31 |