![]() |
#1 |
νεο ενυδρειο 108 λιτρων
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπέρα και καλώς σας βγήκα.
Μετα απο περίπου 10 χρόνια είπα να φτιάξω ένα φυτεμένο ενυδρείο. Πριν 10 χρόνια είχα ενυδρείο αλλά χωρίς φυτά μόνο διακόσμηση. Το ενυδρείο το έχω φτιάξει την προηγούμενη Παρασκευή με υπόστρωμα για τα φυτά. Την ημέρα που ξεκίνησα έβαλα σκεύασμα με βακτήρια αλλά δεν έριξα φαι. Την δεύτερη και τρίτη μεριά έκανα τεστ αμμώνιας αλλά δεν είχα ένδειξης αμμωνίας την τέταρτη είχα ένδειξης αμμωνίας περίπου 0,5 αφού είχα βάλει μπουγκι με φαι την τρίτη μέρα. Απο περιέργεια έκανα τεστ νιτρωδών και νιτρικών και έδειξαν και αυτά ένδειξης και με παραξένεψε που είχα τόσο νωρίς. Επίσης την τέταρτη ημέρα εμφανίστηκαν σαλιγκάρια μικροσκοπικά μέτρησα περίπου 10. τα ερωτηματα 1ο αν ότι εχω απο την τέταρτη ημέρα ένδειξης σε νιτρώδη αλλά και νιτρικέ είναι φυσιολογικο? 2ο για τα σαλιγκάρια να βαλω από τώρα helena που είναι στο στρώσιμο για να περιορίσω τον πλυθυσμο τους η να περιμένω να περάσει η περίοδος στρωσίματος? Drop Checker ΥΓ. στο ενυδρείο εχω βάλει μπουκάλα Co2 και λειτουργεί 24 ώρες με drop checker ευχαριστώ περιμένω τις συμβουλές. |
|
Εμφανίσεις: 1864
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΩΝ HELP | Lefteris Novas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 107 | 15-01-17 20:01 |
ενυδρειο 300 λιτρων | dimtiris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-10-16 16:05 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 4 ΛΙΤΡΩΝ | CHRISTOS13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 06-07-11 22:16 |
Ενυδρειο 20 λιτρων | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-02-10 17:46 |