|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας. Είμαι εντελώς αρχάριος και προσπαθώ να κάνω κι εγώ κάτι γιατί τα παιδιά μου έχουν ξετρελαθει. Αγόρασα ένα ενυδρείο 60 λίτρων. Έβαλα μαύρο χοντρό βότσαλο. Έχει ενσωματωμένο φωτισμό. Θερμαντήρα. Ένα πολύ καλό εξωτερικό φίλτρο με κεραμικό και σφουγγάρι. Και ψεύτικα φυτά διακοσμητικά κλπ. Έχω ένα black moly, ένα tetra rose, ένα zebra danio και 8 καρδινάλιους. Τι άλλο μπορώ να βάλω μέσα; Τι μπορώ να κάνω για να το κρατήσω καθαρό γιατί στο βυθό έχουν καθίσει διάφορα παρόλο που το καθαρίσω μια φορά τη βδομάδα. Σε τόσο μικρό ενυδρείο μπορώ να βάλω φυτά; Να βάλω γλυφτη; Δε θέλω να μου γίνει τοξικό και να χάσω τα ψάρια.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια να σώσουμε ότι σώζεται (20 λίτρα με 13 ψάρια) | DVR* | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-12-15 15:00 |
έχω μια ιδέα αλλα θέλω πολύ βοήθεια ! (μέδουσες) | duaz | Γαρίδες | 9 | 12-04-09 13:38 |
Βοήθεια για καμία ιδέα!!!!! | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-08-07 14:16 |
Μια ιδέα.! | dim | Bettas | 13 | 04-09-05 13:34 |