|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχοντας πλέον υπερπληθυσμό σε σαλιγκάρια Ramshorn, φίλος από εδώ μου δώρισε 5 σαλιγκάρια Helena για να κρατούν τις ισορροπίες στο ενυδρείο σε σχέση με την αναπαραγωγή των Ramshorn...
Το θέμα που έχει προκύψει είναι ότι 2 από αυτά έχουν συνάψει σοβαρή σχέση και όλη μέρα είναι κολλημένα μεταξύ τους... Αυτό συμβαίνει 15 μέρες τώρα! Απορώ πότε τρώνε! Δεν θέλω να χαλάσω αυτή τη σχέση ζωής οπότε τα έχω αφήσει να ερωτοτροπούν διαρκώς και τις ισορροπίες τις κρατούν τα 3 που δείχνουν σεμνά και δεν ψάχνονται για γκομενικές καταστάσεις... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Clea Helena (Anentome Helena) | HeliosPanoptes | Σαλιγκάρια | 6 | 29-07-12 11:51 |
Σαλιγκάρι δολοφόνος (Antentome helena ή Clea helena ) | faceck | Σαλιγκάρια | 16 | 20-05-12 22:47 |
Νέον και τι άλλο? | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-02-08 15:13 |
μόνο ich ή μήπως και κάτι άλλο? | ALKAR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 11-05-06 12:07 |