|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.
Μιας και ξεπουλαω το Malawi λογο χωρου κυριως. Ειχα την σκεψη πως απο το να βαλω guppy ή κανα μονομαχο να κανω μια προσπαθεια στην εν λογο λιμνη με τα Neolamprologus similis, (αν και εφ οσον βρω). Μια απ τις πρωτες ερωτησεις που εχω ειναι, το αν οι τιμες του νερου της λιμνης Malawi συμπηπτουν με αυτες της λιμνης Tananyika, και αν οχι, τι διαδικασια χρειαζεται για να φτασω στα επιθυμητα αποτελεσματα. Ευχαριστω προεραιτικα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ χρησιμο αρθρο!
![]() Αρα θα χρειαστω αμμο και σαλιγκαρια. Μπορω και να το φυτεψω; Ή θα εχω προβλημα με τα σκαψιματα; Σε γενικες γραμμες απο τις περιγραφες των ψαριων με εχουν εντυπωσιασει, ελπιζω να βρω ευκολα καποιον που να πουλαει. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για δες στις αγγελίες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Αυτος εινα ο προσωρινος κατοικος μαζι με την θηλυκια του (δεν φενετε) οι οποιοι εχουν απομεινει και ψαχνουν σπιτι.
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει ποιο αλλο ειδος μπορω να φιλοξενισω σ'αυτα τα λιτρα;;;
|
||||
|
||||
![]()
Neolamprologus Multifasciatus
- Neolamprologus brevis - Neolamprologus similis - Neolamprologus signatus κι αμα αρχησουν(που θ'αρχησουν) να γεννοβολλουν ..... μοιρασμα
|
||||
|
||||
![]()
Εχω να κανω μια ερωτηση...
Λοιπον, στο ενυδρειο μου που τρεχει αυτη τη στιγμη με 2 λαμπιντο (το ξερω οτι ειναι λιγα τα λιτρα, αλλα υπαρχει ελλειψη χωρου και ρευστου) στην επιφανεια εχει δημιουργηθει μια πολυχρωμη κρουστα οπως ειναι οταν ριχνουμε βενζινη στο νερο. Ενα λογος που σκεφτομαι ειναι αν το προκαλεσε το DIY συστημα CO2 που εχω. Τι λετε και σεις;
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι πρωτεϊνικό φιλμ?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816
|
||||
|
||||
![]()
Απ'οτι φενετε αυτο ειναι, παντως εβαλα για καλο και για κακο την αεραντλια να δουλευει και το φιλτρο να ριχνει προς την επιφανεια. Και βλεπουμε.
Παντως ευχαριστω!!!
|
||||
|
||||
![]()
Το Co2 τι το θες μεσα στις αφρικανες?
|
||||
|
||||
![]()
Εχω φυτα μεσα γι'αυτο.. Αν δεν κανει το βγαζω αμεσως...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ως συνηθως δεν μπαινουν φυτα μαζι με μαλαουι!Αντε το πολυ να μπαινουν ευκολα φυτα οπως ανουμπιες κλπ!Απο μετρησεις ph,kh,gh πως εισαι στο ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
GH>25 ΚΗ=15 PH=8 Δεκτες ολες οι διορθωσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Πετρες εχεις μεσα στο ενυδρειο για να νιωθουν ασφαλεια τα ψαρια?
Βαλε μας μια φωτο απο το ενυδρειο σου!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα θεμα με κατι διαρροες, εννοω πως τρεχουν κανα δυο σταγονες απο το καπακι λογο υγρασιας, αλλα σε καθε αλλαγη νερου, το καθαριζω με ξυδι για να φυγουν οι "ασπριλες" που αφηνει το νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα θα ξερεις τα λαθη σου!Εχεις μεσα χαλικι που τα ψαρια αυτα θελουν αμμο και εχεις πολυ μικρο αριθμο ψαριων θελουν 1αρσ/3-4 θυλ!
Αλλα γενικα το ενυδρειο ειναι λαθος για τα συγκεκριμενα ψαρια!Καλητερα να τα δωσεις και να πας σε κατι αλλο απο ψαρια!
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα 1αρσενικο και 3 θηλυκα και πουλησα 2 θηλυκες τα υπολοιπα τα εχω βαλει αγγελιες να τα δωσω και δεν υπαρχει ενδιαφερον.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος 60λιτρα με τι αλλο?? | piranhas2 | Bettas | 2 | 21-03-12 23:01 |
φιλτρα για 60λιτρα ενυδρειο και αθορυβο! | kikonec | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-09-11 14:51 |
ποσα guppy σε 60λιτρα?? | scooby14 | Ζωοτόκα | 12 | 24-06-10 01:55 |
60Λιτρα με τον χρυσοψαρουλη μου | drakoulis | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 29-12-06 13:52 |