|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη αλλο να το ακους καi αλλο να το βλεπεις θα ηθελα να παρουσιασω τα δυο χρυσοψαρα μου που ζουνε σε ενα καταφυτο ενυδρειο. Ευχαριστω πολυ τα παιδια που μου εδωσαν κλαδεματα ( Κουραμπιε, Νικο απο Σερρες, Μikros84, Nazgul, Bloskas). Το ενυδρεiο τρεχει ενα μηνα το setup ειναι προσωρινο γιατι ετοιμαζω και δευτερο ενυδρειο. Τα ψαρια δε πειραζουν καθολου τα φυτα (μεχρι στιγμης?). Σε οσους το λεω δε με πιστευουν
![]() Ο μικρος που εκανε επισημη εμφανιση στη ζωοτεχνεια ![]() Ο μεγαλος που τον εχω 12 χρονια περιπου και επεζησε σε ενυδρειακι 20 λιτρα ![]() και τα δυο για συγκριση μεγεθους ![]() ![]() Το ενυδρειο ειναι 80 λιτρα, αναλυτικη παρουσιαση ελπιζω συντομα. Ευχαριστω την παρεα της Θεσσαλονικης που με βοηθησε να αποκτησω ενα καταπρασινο ενυδρειο.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρα με κοι | μανωλης123 | Χρυσόψαρα | 9 | 07-05-11 18:34 |
DIY 3d bg gia 60λ Χρυσοψαρα | Nektamen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 12-04-11 13:59 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |