|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους. Θελω μια γνωμη για την συνθεση μου με αυτα τα ψαρια. Επειδη για την ωρα δεν με περνει να παρω τα αγγελοψαρα που θελω, θα το αφησω για αργοτερα. Μου αρεσουν πολυ τα φεστιβουμ. Αυτη τη στιγμη το ενυδρειο ειναι φουλ φυτεμενο οποτε αποτι διαβασα στο προφιλ τους ειναι οτι πρεπει. 450 λιτρα ειναι με 160 w συνολικο φωτισμο και πιστια στην επιφανεια οποτε ειναι οκ απο δυναμη φωτος πιστευω. Μεσα ειναι 100 καρδιναλιοι S και 2 ανσιστρους (και απειρα ραμσχορν) Ποσα μπορω να βαλω λετε; Δεν εχω δει ενυδρεια με τετοια. Βρισκονται ευκολα ταχει δει κανεις πουθενα; Ειναι ακριβα ψαρια; Θα υπαρχει καποιο προβλημα με τα υπολοιπα; Ειναι ευαισθητα; Για δωστε καμια πληροφορια.
Η συνθεση που λεω να εχω ειναι καρδιναλιοι οτο (οταν φερω τις συνθηκες σωστα) φεστιβουμ αν ειναι οκ και κορυντορας. Και αργοτερα βλεπουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
χααχαα, λες να γινουν μεζες οι καρδιναλιοι απο τα φεστιβια??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αποτι λεει το προφιλ ειναι ειρηνικα και προτεινει τετρας για κατοικους οποτε δεν νομιζω :/
------------------------- Κανεις ρεεεεεεεεε;;;;;;;;;; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 12-01-13 στις 20:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν θα μεγαλώσουν(γίνονται καμιά 20αριά εκ.) ενώ είναι ήσυχα γενικά ψάρια και δεν ενοχλούν μεσαίου και ίδιου μεγέθους συγκάτοικους, cardinal & neon θα γίνουν μεζές
![]() Όσο είναι μικρά δεν έχεις πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν θελεις να παιξεις με τη τυχη σου και την τυχη των καρδιναλιων, βαλε νανοκιχλιδες.
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ βρηκα περουβιανα απτην αβυσσο αλλα δεν με περνει. Μακαρι να μπορουσα. Αλλα καλα τα κοπαδοψαρα 4-5 cm αλλα θελω και ενα μεγαλυτερο μεσα. Μου κανει εντυπωση αυτα που λετε. Στο προφιλ αλλα λεει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα τωρα μη περνουμε και θαρρος
![]() Αν υπαρχουν πιθανοτητες με τα φεστιβουμ να χασεις τετρας, με τα αγγελοψαρα υπαρχουν πολυ περισσοτερες. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε μα ναι ετσι το σκεφτομαι και εγω
![]() .....η πεταω μεσα 10 χρυσοψαρα και τελος ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλτουμ αστο. (θελεις ακομα πιο μεγαλο υψος)
Χρυσοψαρα χμμμμ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οποτε, βαζεις καμια 50αρια pufferακια, ριχνεις μια χουφτα σαλιγκαρια και ενα κυβακι bloodworms τη μερα και καθαρισες!!! ![]() ![]() Ασχετο: μπορει να χρειαστω 4-5 κλαδακια camboba την αλλη φορα που θα βρεθουμε, γιατι μετα απο συσκοτιση και μεταφυτευση μετα ξεπατωματος, πηρε τα κατω της λιγο. Αν δεν ξαναπαρει σε μερικες μερες, βεβαια. Εχω και ενα γυαλινο diffuser μικρο που σε περιμενει.
|
||||
|
||||
![]()
Τά ειχα στο ββιοτοπικο μου με δισκους πολυ ωραια ψαρια αλλα τρωνε φυτα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επίθεση festivum σε carnegiella strigata | aquaristas | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 26-01-11 17:49 |
απορία για Sturisoma festivum | aquaristas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 16-08-09 15:24 |
πληροφοριες για co2 | Psytrancer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-02-09 03:04 |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | CHRIS4204 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-10-08 10:50 |