|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θα μπορουσαν να ζησουν οι δισκοι σε ενα ενυδριο 50 μηκος*50 πλατος *120 υψος???
αν οχι τι αλλο θα μπορουσα να το βαλω??? |
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω πως οχι λογω μικρου μηκους αλλα με τετοιο υψος μηπως να κοιταζες για σκαλαρια??
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως να το ξαπλωνες??
![]() Προσωπικα θα το γεμιζα με γκαπυ.....πανδαισια χρωματων. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ακου γκαπυ δεν θελει εκτροφειο ο φιλος χαχαχαχα φιληκα και παντα στην πλακα μην παρεξηγηθω.σε μικρο παντως οπως τα γκαπυ μπορει να βαλει μια 20αδα εντλερ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα ζευγαρι marble να βαλω αυτο ??? και μερικα απο μια γενα τους???
|
|
||||
|
||||
![]()
xm ισως 4 σκαλαρια και 5-7 κορρυ λευκομελας βεβαια ειναι στενο και τελικα ισως να του κανουν καλητερα τα γκαπυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
"Δυσκολο" ενυδρειο καθως η επιφανεια ειναι μικρη και δε γινεται σωστα η ανταλλαγη αεριων μεταξυ νερου και αερα! Θελει μεγαλη προσοχη ειδικα στην οξυγόνωση!
Για σκαλαρια μονο ενα ζευγαρι θα ελεγα ... ειναι μικρο το μηκος και με μια ομαδα σκαλαριων ενδεχομένως θα υπηρχαν πολλα προβληματα τραυματισμων ... χωρις να υπαρχει τροπος να ξεφυγει αυτος που τρωει το "ξυλο" Σε ενα τετοιο ενυδρειο θα προτεινα μικροσωμα ψαρια ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αφαιρεις το ενα 120*50 τζαμι, κοβεις κοματι ~50*50, το κολας στην κορυφη και εχεις ενα 300λιτρο 120*50*50 με πολες επιλογες ψαροσυνθεσης!
![]() Αν το θες οπωσδηποτε ορθιο, νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλυτερο για paludarium... |
|
|||
|
|||
![]()
γιωργο το ενυδριο ειναι φυλου και δεν το εχει πολλι με την συντηριση!!!εγω το σκεφτηκα επιδι ηθελα να ασχοηθω με δισκους να του δωσω τα αγγελοψαρα μου γιατι το ενιδριο ειναι σε καφετερια οσο για τα γκαμποι που και εγω το σκεφτηκα να το κανω με νεον φωβαμε για υπερπλιθησμο γιατι εγω θα τρεχω πιστευω οτι θα ειναι κομπλε τα αγγελοψαρα μαζι με μια ριζα και 2-3 ανουμπιες τι λες???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | MARIA_Z | Δίσκοι | 6 | 11-10-11 13:16 |
ενυδρειο για δισκους | katamagias | Δίσκοι | 12 | 27-08-09 07:18 |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ RIO 400 | andrea61 | Δίσκοι | 15 | 12-10-08 02:19 |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | stamoulis h | Δίσκοι | 17 | 16-09-07 09:26 |
Ενυδρειο για δισκους... | scalare | Δίσκοι | 3 | 10-09-05 15:54 |