|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Έχω στο ενυδρείο μου εδώ και 2 μήνες 3 corydoras paleatus (μικρός αριθμός το ξέρω-θα μεγαλώσει σύντομα).Από τα 3 το 1 είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος και σχεδόν από την πρώτη εβδομάδα που τα πήρα το μεγαλυτερο μαζί με ένα από τα άλλα 2 κινούνται κάθε μέρα όλη μέρα μαζί σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο και με συγχρονισμένες κινήσεις......τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά? (ζευγάρωμα? ![]() Τα είχα δει επίσης στην αρχή που τα πήρα να κάνουν και το γνωστό σχήμα (Τ) αλλά αυγά δεν είδα.... Επίσης να τονίσω ότι είναι σε νερό δικτύου και σύντομα θα βάλω τύρφη. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταιριαζουν guppy ξιφοφοροι με νεον τετρα,cardinal tetra,corydoras aeneus & paleatus | gemen | Ζωοτόκα | 9 | 01-09-10 14:46 |
corydoras paleatus | supermanx | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 14-03-09 14:10 |
γεννα corydoras paleatus | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 16-01-08 21:30 |
cory paleatus | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 26-10-07 10:48 |
έγκυος cory paleatus? | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 11-02-06 21:04 |