|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα, εχω μεγαλο προβλημα με τα φυτα μου... παλαιοτερα δεν ειχε εμφανιστει και αναπτυσσονταν ικανοποιητικα... τελευταια ομως (λογω υποχρεωσεων το εχω εγκαταλειψει καπως) χανω σταδιακα τα φυτα με το απογοητευτικο αποτελεσμα που βλεπετε... διαβασα το σχετικο αρθρο αλλα ισως μια "αυτοψια" να ειναι καλυτερη για πιο σιγουρα συμπερασματα... ενημερωτικα βαζω iron και potassium καθε εβδομαδα... καμια βοηθεια Pls
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μας λές σε τί συνθήκες αναπτύσσονται τα φυτά σου; (όγκος, φωτισμός, χορήγηση διοξειδίου κλπ)
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι 120 lt εργοστασιακα (το γνωστο του καρφουρ), φωτισμο SYLVANIA 25W ο οποιος λειτουργει για 12 ωρες καθημερινα περιπου και εχω ενα σακουλακι ανθρακα στο φιλτρο 100g ... τον οποιο τωρα που το λες εχω να τον αλλαξω αρκετους μηνες ! δεν ξερω τι αλλες πληροφοριες χρειαζεσαι, οπως θα εχεις καταλαβει ειμαι νιουφις !
|
|
|||
|
|||
![]()
o ανθρακας δεν εχει να κανει, αν θες να δεις χαρα μεσα εκει, αλλαζεις τη λαμπα σου σε grolux και προσθετεις μια ακομα...
παιρνεις και ενα flourish γενικο και εισαι κομπλεουρας για αρχη... αν θες να το εμβαθυνεις κι αλλο μπλεκεις και με διοξειδια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη με τις λαμπες και το flourish θα φυγουν και οι "κηλιδες" απο τα φυτα? εγω υπεθεσα οτι υπαρχει καποιο ειδος "αρρωστειας"
|
|
|||
|
|||
![]()
οι κηλιδες αποτι βλεπω ειναι greenspot αλγη...(αν βλεπω καλα)
αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να δυναμωσεις τα φυτα σου ωστε να υπερνικησεις τις ανταγωνιστικες αλγες και την αναπτυξη τους... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φυτα | ANEMOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 28-03-13 10:04 |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-08 09:14 |
Προβλημα Με Τα Φυτα | kazanasb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-11-05 01:27 |
Προβλημα Στα Φυτα | hoby | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-10-05 13:37 |
προβλημα στα φυτα | vakadin | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-04 02:53 |